About: METODIKA KULTIVACE ŘAS SLOUŽÍCÍCH JAKO KRMIVO PRO PERLOOČKY V LABORATORNÍCH A POLNÍCH POMÍNKÁCH, METODIKA PŘÍPRAVY KRMIVA     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • VYVINUTA METODIKA KULTIVACE ŘAS SLOUŽÍCÍCH JAKO KRMIVO PRO PERLOOČKY V LABORATORNÍCH A POLNÍCH POMÍNKÁCH A VYVINOUT METODIKU PŘÍPRAVY KRMIVA
  • VYVINUTA METODIKA KULTIVACE ŘAS SLOUŽÍCÍCH JAKO KRMIVO PRO PERLOOČKY V LABORATORNÍCH A POLNÍCH POMÍNKÁCH A VYVINOUT METODIKU PŘÍPRAVY KRMIVA (cs)
  • developing of methodology of daphnia breeding in laboratory and field conditions and developing a methodology of food preperation (en)
Title
  • METODIKA KULTIVACE ŘAS SLOUŽÍCÍCH JAKO KRMIVO PRO PERLOOČKY V LABORATORNÍCH A POLNÍCH POMÍNKÁCH, METODIKA PŘÍPRAVY KRMIVA
  • METODIKA KULTIVACE ŘAS SLOUŽÍCÍCH JAKO KRMIVO PRO PERLOOČKY V LABORATORNÍCH A POLNÍCH POMÍNKÁCH, METODIKA PŘÍPRAVY KRMIVA (cs)
  • Methodology of growing algae as food for daphnids in laboratory and field conditions, methodology of food preperation (en)
skos:prefLabel
  • METODIKA KULTIVACE ŘAS SLOUŽÍCÍCH JAKO KRMIVO PRO PERLOOČKY V LABORATORNÍCH A POLNÍCH POMÍNKÁCH, METODIKA PŘÍPRAVY KRMIVA
  • METODIKA KULTIVACE ŘAS SLOUŽÍCÍCH JAKO KRMIVO PRO PERLOOČKY V LABORATORNÍCH A POLNÍCH POMÍNKÁCH, METODIKA PŘÍPRAVY KRMIVA (cs)
  • Methodology of growing algae as food for daphnids in laboratory and field conditions, methodology of food preperation (en)
skos:notation
  • RIV/60162694:G20__/05:#0000007!RIV06-MO0-G20_____
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MO0990900X001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Nelze hodnotit, týká se bezpečnosti státu a ochrany obyvatelstva
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 529847
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60162694:G20__/05:#0000007
http://linked.open...terniIdentifikace
  • METODIKA KULTIVACE ŘAS
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • culture media; algae culture; daphnia food preparation; green algae; Scenedesmus (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7204D5B745A3]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • MO
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • METODIKA KULTIVACE ŘAS SLOUŽÍCÍCH JAKO KRMIVO PRO PERLOOČKY V LABORATORNÍCH A POLNÍCH POMÍNKÁCH, METODIKA PŘÍPRAVY KRMIVA
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Doležalová, Jaroslava
  • Veselá, Šárka
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • G20
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 107 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software