Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Výsledkem senzorické analýzy potravin jsou data. Přednáška pojednává o zvláštnostech dat získaných ze senzorické analýzy potravin a o potřebě vybrat vhodné statistické metody již v přípravné fázi experimentu a přizpůsobit průběh experimentu předpokladům jednotlivých statistických metod určených pro vybrané rozdílové zkoušky, pořadový test a stupnicové metody zaměřené na ordinální stupnice. Zmíněny jsou rovněž předpoklady, za nichž jsou jmenované statistické metody použitelné.
- End result of statistical analysis of food-stuffs are the data. The lecture/lesson is about data distinctions obtained from sensoring data analysis and about necessity to choose appropriate statistical methods already in initial phase of experiment and adapt process of experiment to hypothesis of particular statistical methods dedicated for choosen balanced tests,ordinal test and scaling mathods focused to ordinal scale. End is about hypothesis which are applicable to above-mentioned stats methods too (en)
|
Title
| - Statistical data analysis in senzoring evaluation of food-stuffs (en)
- Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin
- Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin (cs)
|
skos:prefLabel
| - Statistical data analysis in senzoring evaluation of food-stuffs (en)
- Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin
- Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60162694:G14__/03:02000022!RIV/2004/MO0/G14004/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60162694:G14__/03:02000022
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Statistical and Sensoring attribute, Theoretical and Sensoring attribute, Theoretical and Empirical model, Ordinal attribute, Balanced tests, Ordinal test, Scaling evaluation (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník konference Senzorická analýza potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - BUŇKA, František
- HRABĚ, Jan
- KŘÍŽ, Oldřich
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Český institut pro akreditaci
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |