About: Statistical data analysis in senzoring evaluation of food-stuffs     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Výsledkem senzorické analýzy potravin jsou data. Přednáška pojednává o zvláštnostech dat získaných ze senzorické analýzy potravin a o potřebě vybrat vhodné statistické metody již v přípravné fázi experimentu a přizpůsobit průběh experimentu předpokladům jednotlivých statistických metod určených pro vybrané rozdílové zkoušky, pořadový test a stupnicové metody zaměřené na ordinální stupnice. Zmíněny jsou rovněž předpoklady, za nichž jsou jmenované statistické metody použitelné.
  • End result of statistical analysis of food-stuffs are the data. The lecture/lesson is about data distinctions obtained from sensoring data analysis and about necessity to choose appropriate statistical methods already in initial phase of experiment and adapt process of experiment to hypothesis of particular statistical methods dedicated for choosen balanced tests,ordinal test and scaling mathods focused to ordinal scale. End is about hypothesis which are applicable to above-mentioned stats methods too (en)
Title
  • Statistical data analysis in senzoring evaluation of food-stuffs (en)
  • Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin
  • Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin (cs)
skos:prefLabel
  • Statistical data analysis in senzoring evaluation of food-stuffs (en)
  • Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin
  • Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin (cs)
skos:notation
  • RIV/60162694:G14__/03:02000022!RIV/2004/MO0/G14004/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 27-32
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MO0990100X002)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 628769
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60162694:G14__/03:02000022
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Statistical and Sensoring attribute, Theoretical and Sensoring attribute, Theoretical and Empirical model, Ordinal attribute, Balanced tests, Ordinal test, Scaling evaluation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2EDC6D3DC9C1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník konference Senzorická analýza potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • BUŇKA, František
  • HRABĚ, Jan
  • KŘÍŽ, Oldřich
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Český institut pro akreditaci
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • G14
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software