Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In the paper it is evaluated the influence of sterilizing heat on the content of riboflavin in processed cheeses designed for combat rations. The content of riboflavin was observed in 5 batches of processed cheeses by means of HPLC equipped with UV detector. The riboflavin content was not significantly reduced by the sterilizing mode of 117 oC for 20 minutes. The content of moisture in processed cheese has not significant influence on the content of riboflavin. (en)
- V článku je sledován vliv sterilačního záhřevu na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin. Obsah riboflavinu byl sledován pomocí HPLC s UV detekcí na pěti řadách tavených sýrů. Bylo zjištěno, že použitý sterilační režim významně nesníží obsah sledovaného vitaminu v tavených sýrech. Na ztráty riboflavinu při sterilaci nemá vliv obsah sušiny taveného sýra.
|
Title
| - The Influence of Sterilizing Heat on the Content of Riboflavin in Processed Cheeses Designed For Combat Rations (en)
- Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin
- Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin (cs)
|
skos:prefLabel
| - The Influence of Sterilizing Heat on the Content of Riboflavin in Processed Cheeses Designed For Combat Rations (en)
- Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin
- Vliv sterilace na obsah riboflavinu v tavených sýrech určených do bojových dávek potravin (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60162694:G14__/03:02000014!RIV/2004/MO0/G14004/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60162694:G14__/03:02000014
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Sterilizing Heat, Volume of Riboflavin, Combat Rations of Food-stuffs, HPLC Determination of Riboflavin, Sterilize mode, Processed cheese (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - BUŇKA, František
- HRABĚ, Jan
- KŘÍŽ, Oldřich
- SEVEROVÁ, Marta
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |