About: Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem uplatnění technologie je zavedení suroviny ´%22úsušek topinamburu%22 do krmných směsí pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu v reakci na zvýšené množství přátelské bifidogenní mikroflory, která vzniká jako prebiotický efekt z přidávané topinamburové suroviny do krmných směsí, v důsledku čehož se zlepší zdraví a je předpoklad nižšího hynutí takto fortifikované populace.
  • Cílem uplatnění technologie je zavedení suroviny ´%22úsušek topinamburu%22 do krmných směsí pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu v reakci na zvýšené množství přátelské bifidogenní mikroflory, která vzniká jako prebiotický efekt z přidávané topinamburové suroviny do krmných směsí, v důsledku čehož se zlepší zdraví a je předpoklad nižšího hynutí takto fortifikované populace. (cs)
  • The aim of technology application is introduction of raw staff “Jerusalem artichoke dried parts” into feeding mixtures for broiler chicken fattening in order to increase immune response of organism to increased amount of friendly bifidogenic microflora, which rises as prebiotic effect from added Jerusalem artichoke raw staff into feeding mixtures. As a consequence health is improved and reduced dying of fortified populations is expected. (en)
Title
  • Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině.
  • Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině. (cs)
  • Verified technology of Jerusalem artichoke growing for tuber production (en)
skos:prefLabel
  • Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině.
  • Ověřená technologie výkrmu kuřecích brojlerů se zařazením úsušku topinamburu do krmných směsí v navržené hladině. (cs)
  • Verified technology of Jerusalem artichoke growing for tuber production (en)
skos:notation
  • RIV/60109807:_____/10:1R000363!RIV11-MZE-60109807
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QH82075)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Snížení úhynu brojlerových kuřat a zlepšení jejich zdravotního stavu při zkrmování krmných směsí s přídavkem úsušků topinamburu.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 277779
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60109807:_____/10:1R000363
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Technologie topinambury 10/2
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Jerusalem artichoke; tubers; dried parts; chicken fattening technology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [98DC34CA0D03]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o., Dobrovského 2366, 580 01 Havlíčkův Brod;Zemědělská a.s. Vysočina, Dřevíkov 58, 539 01 Hlinsko v Čechách
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Byla ověřena a uplatněna technologie pro výkrm kuřecích brojlerů s cílem zvýšit imunitní odezvu organizmu, viz. smlouva o uplatnění technologie mezi VÚB Havl. Brod s.r.o. a Zemědělskou a.s.Vysočina Dřevíkov.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kasal, Pavel
  • Čepl, Jaroslav
  • Kvaček, Jaromír
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software