Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Práce se zabývá hodnocením enzymatické metody pro stanovení obsahu amylózy (kity firmy Megazyme), kdy na dvou nezávislých pracovištích (Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. a Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o.) byl ve víceletých pokusech stanovován obsah amylózy v zrnu pšenice ozimé a ve vzorcích škrobu z brambor a také zde proběhlo mezilaboratorní měření u dvou vzorků odrůd ozimé pšenice (Šárka, Bergland) a dvou vzorků škrobu brambor (odrůdy Amado, Roberta).
- Práce se zabývá hodnocením enzymatické metody pro stanovení obsahu amylózy (kity firmy Megazyme), kdy na dvou nezávislých pracovištích (Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. a Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o.) byl ve víceletých pokusech stanovován obsah amylózy v zrnu pšenice ozimé a ve vzorcích škrobu z brambor a také zde proběhlo mezilaboratorní měření u dvou vzorků odrůd ozimé pšenice (Šárka, Bergland) a dvou vzorků škrobu brambor (odrůdy Amado, Roberta). (cs)
- The aim of our study was to evaluate the enzymatic method (kits by Megazyme). In two independent institutes (Crop Research Institute and Potato Research Institute) amylose content was determined in winter wheat grains and potato starch samples in multi-year experiments. There was also an interlaboratory test of two samples of winter wheat varieties (Šárka, Bergland) and two potato starch samples (varieties Amado, Roberta). (en)
|
Title
| - Enzymatické stanovení obsahu amylózy/amylopektinu ve vzorcích odrůd ozimé pšenice a škrobu z odrůd brambor pro průmyslové využití
- Enzymatické stanovení obsahu amylózy/amylopektinu ve vzorcích odrůd ozimé pšenice a škrobu z odrůd brambor pro průmyslové využití (cs)
- Enzymatic determination of amylose/amylopectin contents in samples of winter wheat varieties and starch of potato varieties for industrial use (en)
|
skos:prefLabel
| - Enzymatické stanovení obsahu amylózy/amylopektinu ve vzorcích odrůd ozimé pšenice a škrobu z odrůd brambor pro průmyslové využití
- Enzymatické stanovení obsahu amylózy/amylopektinu ve vzorcích odrůd ozimé pšenice a škrobu z odrůd brambor pro průmyslové využití (cs)
- Enzymatic determination of amylose/amylopectin contents in samples of winter wheat varieties and starch of potato varieties for industrial use (en)
|
skos:notation
| - RIV/60109807:_____/08:9P002216!RIV09-MZE-60109807
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60109807:_____/08:9P002216
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - potato starch; wheat flour; amylose; amylopectin; enzymatic method (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Vědecké práce - Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Papoušková, L.
- Šimková, Dagmar
|
issn
| |
number of pages
| |