Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Omyté neloupané hlízy nařezané na tenké plátky se operou a osuší. Následně se smaží ve fritéze v rostlinném oleji při teplotě 150°C až do dosažení sušiny 95%. Poté se dochutí, ochladí a zabalí do polypropylénových sáčků
- Omyté neloupané hlízy nařezané na tenké plátky se operou a osuší. Následně se smaží ve fritéze v rostlinném oleji při teplotě 150°C až do dosažení sušiny 95%. Poté se dochutí, ochladí a zabalí do polypropylénových sáčků (cs)
- Cleaned unpeeled potato tubers are sliced, washed and dried. They are fried in a batch fryer with plant oil at temperature of 150 °C till reaching dry matter of 95 %. Then they are salted, cooled and heat-sealed into packaging bags. (en)
|
Title
| - Přirozeně barevné (modré, purpurové, růžové, mramorované) smažené bramborové lupínky se zvýšenou antioxidační kapacitou
- Přirozeně barevné (modré, purpurové, růžové, mramorované) smažené bramborové lupínky se zvýšenou antioxidační kapacitou (cs)
- Natural coloured (blue, purple, pink, mottled) potato chips with enhanced antioxidant capacity. (en)
|
skos:prefLabel
| - Přirozeně barevné (modré, purpurové, růžové, mramorované) smažené bramborové lupínky se zvýšenou antioxidační kapacitou
- Přirozeně barevné (modré, purpurové, růžové, mramorované) smažené bramborové lupínky se zvýšenou antioxidační kapacitou (cs)
- Natural coloured (blue, purple, pink, mottled) potato chips with enhanced antioxidant capacity. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60109807:_____/08:8P012149!RIV08-MSM-60109807
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(1M06030), Z(MSM6046137305)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60109807:_____/08:8P012149
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - potato chips (US); potato crisps (GB); anthocyanins; antioxidant capacity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Vzorky cca 250 ks 80g sáčků barevných lupínků z hlíz odrůd Red Cardinal, Highland Burgundy Red, Violette a Vitelotte byly vyrobeny v dubnu 2008 na lince firmy Perri Crisps & Snacks, s.r.o. v Třemošné.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Sušina 98%, obsah oleje 40%, jedlé soli 1,8%, antioxidační kapacita (TEAC) dvakrát vyšší než u běžných světle žlutých lupínků.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Ševčík, R.
- Vacek, Josef
- Haber, I.
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |