Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In a kneader for 10 kg dough mixture on potato dumplings in powder add 9 to 9.5 liters of water and separately prepare yellow and purple dough. The basis of the yellow mixture is dried potato flakes (yellow) varieties as Ornella, purple mixed with blue flakes varieties pulp as Valfi. Let dough 3 minutes after they mature and fill molding machine Cornucopia CN 400 companies Rheon by using molding nozzle rings and produces 500 g cylinders with a diameter of 6 cm, the cross-section of a two-colored (according to the nozzles, for example in the form of purple spirals, or trio). Created dumplings cook 26 minutes in oven at 95 ° C. After cooking dumplings can slice or whole and pack up to vacuum (shelf life 10 days). Location: The 500 g samples of innovative potato dumplings were produced in April 2008 from 77 kg dough on the line as the company Beskydy Frycovice Horní Cerekev operation. Technical parameters: antioxidant capacity of purple dumplings 1,2 higher than in normal dumplings (en)
- Ve hnětači těsta k 10kg směsi na bramborové knedlíky v prášku přidáme 9-9,5 l vody a odděleně připravíme žluté a fialové těsto. Základem žluté směsi jsou sušené bramborové vločky žlutomasých odrůd jako Ornella, fialové směsi vločky odrůd s modrou dužninou jako Valfi. Těsto necháme 3 minuty odležet a poté jimi naplníme formovací stroj Cornucopia KN 400 firmy Rheon, který pomocí tvarovacích trysek a kroužků vyrábí 500g válečky o průměru 6cm, na průřezu dvoubarevné (dle použitých trysek např. ve tvaru fialové spirály nebo trojlístku). Vytvořené knedlíky vaříme 26 minut v konvektomatu při 95°C. Po uvaření knedlík můžeme nakrájet nebo vcelku zchladíme a zabalíme do vakua (trvanlivost 10 dnů). Lokalizace: Funkční vzorky inovovaných 500g bramborových knedlíků byly vyrobeny v dubnu 2008 ze 77kg těsta na lince firmy Beskyd Fryčovice a.s. provoz Horní Cerekev. Technické parametry: antioxidační kapacita je u fialových knedlíků 1,2 vyšší než u běžných knedlíků
- Ve hnětači těsta k 10kg směsi na bramborové knedlíky v prášku přidáme 9-9,5 l vody a odděleně připravíme žluté a fialové těsto. Základem žluté směsi jsou sušené bramborové vločky žlutomasých odrůd jako Ornella, fialové směsi vločky odrůd s modrou dužninou jako Valfi. Těsto necháme 3 minuty odležet a poté jimi naplníme formovací stroj Cornucopia KN 400 firmy Rheon, který pomocí tvarovacích trysek a kroužků vyrábí 500g válečky o průměru 6cm, na průřezu dvoubarevné (dle použitých trysek např. ve tvaru fialové spirály nebo trojlístku). Vytvořené knedlíky vaříme 26 minut v konvektomatu při 95°C. Po uvaření knedlík můžeme nakrájet nebo vcelku zchladíme a zabalíme do vakua (trvanlivost 10 dnů). Lokalizace: Funkční vzorky inovovaných 500g bramborových knedlíků byly vyrobeny v dubnu 2008 ze 77kg těsta na lince firmy Beskyd Fryčovice a.s. provoz Horní Cerekev. Technické parametry: antioxidační kapacita je u fialových knedlíků 1,2 vyšší než u běžných knedlíků (cs)
|
Title
| - Bramborový knedlík Duo 500g
- Bramborový knedlík Duo 500g (cs)
- Potato Dumpling Duo 600g (en)
|
skos:prefLabel
| - Bramborový knedlík Duo 500g
- Bramborový knedlík Duo 500g (cs)
- Potato Dumpling Duo 600g (en)
|
skos:notation
| - RIV/60109807:_____/08:#0000154!RIV11-MSM-60109807
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - I, Z(MSM6010980701), Z(MSM6046137305)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - roční zvýšení objemu výroby
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60109807:_____/08:#0000154
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Potato dumpling, yellow and purple potatoes, antioxidant capacity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Beskyd Fryčovice a.s. provoz Horní Cerekev
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Obsah tuku 0,5%, obsah bílkovin 4%, obsah sacharidů 45%, o 20% vyšší antioxidační kapacita než u běžných knedlíků
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Ševčík, Rudolf
- Fuksová, Alena
- Vacek, Josef
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |