About: Bramborový knedlík Duo 500g     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In a kneader for 10 kg dough mixture on potato dumplings in powder add 9 to 9.5 liters of water and separately prepare yellow and purple dough. The basis of the yellow mixture is dried potato flakes (yellow) varieties as Ornella, purple mixed with blue flakes varieties pulp as Valfi. Let dough 3 minutes after they mature and fill molding machine Cornucopia CN 400 companies Rheon by using molding nozzle rings and produces 500 g cylinders with a diameter of 6 cm, the cross-section of a two-colored (according to the nozzles, for example in the form of purple spirals, or trio). Created dumplings cook 26 minutes in oven at 95 ° C. After cooking dumplings can slice or whole and pack up to vacuum (shelf life 10 days). Location: The 500 g samples of innovative potato dumplings were produced in April 2008 from 77 kg dough on the line as the company Beskydy Frycovice Horní Cerekev operation. Technical parameters: antioxidant capacity of purple dumplings 1,2 higher than in normal dumplings (en)
  • Ve hnětači těsta k 10kg směsi na bramborové knedlíky v prášku přidáme 9-9,5 l vody a odděleně připravíme žluté a fialové těsto. Základem žluté směsi jsou sušené bramborové vločky žlutomasých odrůd jako Ornella, fialové směsi vločky odrůd s modrou dužninou jako Valfi. Těsto necháme 3 minuty odležet a poté jimi naplníme formovací stroj Cornucopia KN 400 firmy Rheon, který pomocí tvarovacích trysek a kroužků vyrábí 500g válečky o průměru 6cm, na průřezu dvoubarevné (dle použitých trysek např. ve tvaru fialové spirály nebo trojlístku). Vytvořené knedlíky vaříme 26 minut v konvektomatu při 95°C. Po uvaření knedlík můžeme nakrájet nebo vcelku zchladíme a zabalíme do vakua (trvanlivost 10 dnů). Lokalizace: Funkční vzorky inovovaných 500g bramborových knedlíků byly vyrobeny v dubnu 2008 ze 77kg těsta na lince firmy Beskyd Fryčovice a.s. provoz Horní Cerekev. Technické parametry: antioxidační kapacita je u fialových knedlíků 1,2 vyšší než u běžných knedlíků
  • Ve hnětači těsta k 10kg směsi na bramborové knedlíky v prášku přidáme 9-9,5 l vody a odděleně připravíme žluté a fialové těsto. Základem žluté směsi jsou sušené bramborové vločky žlutomasých odrůd jako Ornella, fialové směsi vločky odrůd s modrou dužninou jako Valfi. Těsto necháme 3 minuty odležet a poté jimi naplníme formovací stroj Cornucopia KN 400 firmy Rheon, který pomocí tvarovacích trysek a kroužků vyrábí 500g válečky o průměru 6cm, na průřezu dvoubarevné (dle použitých trysek např. ve tvaru fialové spirály nebo trojlístku). Vytvořené knedlíky vaříme 26 minut v konvektomatu při 95°C. Po uvaření knedlík můžeme nakrájet nebo vcelku zchladíme a zabalíme do vakua (trvanlivost 10 dnů). Lokalizace: Funkční vzorky inovovaných 500g bramborových knedlíků byly vyrobeny v dubnu 2008 ze 77kg těsta na lince firmy Beskyd Fryčovice a.s. provoz Horní Cerekev. Technické parametry: antioxidační kapacita je u fialových knedlíků 1,2 vyšší než u běžných knedlíků (cs)
Title
  • Bramborový knedlík Duo 500g
  • Bramborový knedlík Duo 500g (cs)
  • Potato Dumpling Duo 600g (en)
skos:prefLabel
  • Bramborový knedlík Duo 500g
  • Bramborový knedlík Duo 500g (cs)
  • Potato Dumpling Duo 600g (en)
skos:notation
  • RIV/60109807:_____/08:#0000154!RIV11-MSM-60109807
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, Z(MSM6010980701), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • roční zvýšení objemu výroby
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 358450
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60109807:_____/08:#0000154
http://linked.open...terniIdentifikace
  • dvojbarevné knedlíky
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Potato dumpling, yellow and purple potatoes, antioxidant capacity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [09D2F7E5A8A2]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Beskyd Fryčovice a.s. provoz Horní Cerekev
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Obsah tuku 0,5%, obsah bílkovin 4%, obsah sacharidů 45%, o 20% vyšší antioxidační kapacita než u běžných knedlíků
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ševčík, Rudolf
  • Fuksová, Alena
  • Vacek, Josef
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software