Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Effect of 22 varieties on total starch content and yield in tubers and amylose content was studied in exact field trials in 5 localities during 2005-2006. The aim of the study was to determine an effect of year, variety and locality on mentioned indices and based on statistical assessment to compare significance of individual factor interactions. Effect of variety, year and locality on total starch content, starch yield and amylose content in potato starch was highly statistical significant in all cases.
- Effect of 22 varieties on total starch content and yield in tubers and amylose content was studied in exact field trials in 5 localities during 2005-2006. The aim of the study was to determine an effect of year, variety and locality on mentioned indices and based on statistical assessment to compare significance of individual factor interactions. Effect of variety, year and locality on total starch content, starch yield and amylose content in potato starch was highly statistical significant in all cases. (en)
- V letech 2005 – 2006 byl v přesných polních pokusech na pěti stanovištích sledován vliv 22 odrůd na obsah a výnos celkového škrobu v hlízách a na obsah amylózy. Cílem práce bylo zjistit vliv ročníku, odrůdy a stanoviště na výše uvedené ukazatele a na základě statistického zhodnocení posoudit významnost působení jednotlivých faktorů. Vliv odrůdy, ročníku a stanoviště na obsah celkového škrobu, výnos škrobu a obsah amylózy v bramborovém škrobu byl ve všech případech statisticky vysoce významný (cs)
|
Title
| - Effect of variety and locality on total starch content and yield and amylose content of potato varieties for industrial processing.
- Effect of variety and locality on total starch content and yield and amylose content of potato varieties for industrial processing. (en)
- Vliv odrůdy a stanoviště na obsah a výnos celkového škrobu a obsah amylózy u odrůd určených pro průmyslové zpracování brambor (cs)
|
skos:prefLabel
| - Effect of variety and locality on total starch content and yield and amylose content of potato varieties for industrial processing.
- Effect of variety and locality on total starch content and yield and amylose content of potato varieties for industrial processing. (en)
- Vliv odrůdy a stanoviště na obsah a výnos celkového škrobu a obsah amylózy u odrůd určených pro průmyslové zpracování brambor (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60109807:_____/07:8P001243!RIV08-MZE-60109807
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60109807:_____/07:8P001243
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - potatoes; tuber starch content; amylose content; varieties; locality; year (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Vědecké práce – Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, 2007, 15: 167-176 ISBN 978-80-86940-11-3
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Domkářová, Jaroslava
- Vokál, Bohumil
- Šimková, Dagmar
|
issn
| |
number of pages
| |