Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Peeled and trimmed potato tubers are cut into regular-thick slices. They are pre-cooked in water, cooled and subsequently steamed. Cooked potatoes are mashed and dried with additives on a drum drier. Dried product is ground to flakes. Fines from flakes are screened and the product is packed. (en)
- Oloupané a vytříděné brambory se nakrájí na plátky o pravidelné tloušťce. Předvaří se ve vodě, zchladí a následně dovaří v páře. Uvařené brambory se rozmačkají a usuší za přídavku přídatných látek na válcové sušičce. Usušený produkt se podrtí na vločky. Z vloček se vyseje jemný podíl a výrobek se zabalí.
- Oloupané a vytříděné brambory se nakrájí na plátky o pravidelné tloušťce. Předvaří se ve vodě, zchladí a následně dovaří v páře. Uvařené brambory se rozmačkají a usuší za přídavku přídatných látek na válcové sušičce. Usušený produkt se podrtí na vločky. Z vloček se vyseje jemný podíl a výrobek se zabalí. (cs)
|
Title
| - Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou
- Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou (cs)
- Natural coloured (blue, red, orange) dry potato flakes with enhanced antioxidant capacity R06: (en)
|
skos:prefLabel
| - Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou
- Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou (cs)
- Natural coloured (blue, red, orange) dry potato flakes with enhanced antioxidant capacity R06: (en)
|
skos:notation
| - RIV/60109807:_____/07:#0000037!RIV07-MSM-60109807
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - V této fázi nelze navýšení odhadnout. naturamyl a.s. vyrobil vzorek vloček z 20 t hlíz odrůdsy Valfi a nyní vyvíjí inopvované potravinářské výrobky, ve kterých jsou tyto vločky jednou ze surovin.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60109807:_____/07:#0000037
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - potato flakes; anthocyanins; antioxidant capacity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Vzorek (4,5 t) přirozeně barevných bramborových vloček byl vyroben v dubnu 2007 na provozní lince firmy Naturamyl a.s.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Sušina min 90%, popel max 3%, obsah SO2 max 10mg/kg, obsah P2O5 max 5000mg/kg, sypná hmotnost 300-450 g/l při průměrné velikosti vloček 4 mm, antioxidační kapacita (Randox) třikrát vyšší než u běžných světle žlutých vloček
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Vacek, Josef
- Dufková, Zuzana
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |