About: Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Peeled and trimmed potato tubers are cut into regular-thick slices. They are pre-cooked in water, cooled and subsequently steamed. Cooked potatoes are mashed and dried with additives on a drum drier. Dried product is ground to flakes. Fines from flakes are screened and the product is packed. (en)
  • Oloupané a vytříděné brambory se nakrájí na plátky o pravidelné tloušťce. Předvaří se ve vodě, zchladí a následně dovaří v páře. Uvařené brambory se rozmačkají a usuší za přídavku přídatných látek na válcové sušičce. Usušený produkt se podrtí na vločky. Z vloček se vyseje jemný podíl a výrobek se zabalí.
  • Oloupané a vytříděné brambory se nakrájí na plátky o pravidelné tloušťce. Předvaří se ve vodě, zchladí a následně dovaří v páře. Uvařené brambory se rozmačkají a usuší za přídavku přídatných látek na válcové sušičce. Usušený produkt se podrtí na vločky. Z vloček se vyseje jemný podíl a výrobek se zabalí. (cs)
Title
  • Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou
  • Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou (cs)
  • Natural coloured (blue, red, orange) dry potato flakes with enhanced antioxidant capacity R06: (en)
skos:prefLabel
  • Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou
  • Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou (cs)
  • Natural coloured (blue, red, orange) dry potato flakes with enhanced antioxidant capacity R06: (en)
skos:notation
  • RIV/60109807:_____/07:#0000037!RIV07-MSM-60109807
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6010980701)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • V této fázi nelze navýšení odhadnout. naturamyl a.s. vyrobil vzorek vloček z 20 t hlíz odrůdsy Valfi a nyní vyvíjí inopvované potravinářské výrobky, ve kterých jsou tyto vločky jednou ze surovin.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 444395
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60109807:_____/07:#0000037
http://linked.open...terniIdentifikace
  • barevné vločky
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • potato flakes; anthocyanins; antioxidant capacity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9B4F551C97B9]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Vzorek (4,5 t) přirozeně barevných bramborových vloček byl vyroben v dubnu 2007 na provozní lince firmy Naturamyl a.s.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Sušina min 90%, popel max 3%, obsah SO2 max 10mg/kg, obsah P2O5 max 5000mg/kg, sypná hmotnost 300-450 g/l při průměrné velikosti vloček 4 mm, antioxidační kapacita (Randox) třikrát vyšší než u běžných světle žlutých vloček
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vacek, Josef
  • Dufková, Zuzana
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software