Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Bylo sledováno složení jatecne upravených tel (JUT) prasat vybraných hybridních kombinací na podklade detailních jatecných disekcí. Pri nich se zjištoval podíl jednotlivých tkání, a to svalstva, tuku, kostí a kuže. Na jejich podklade byly konstruovány regresní rovnice pro odhad podílu svaloviny v JUT aparativní klasifikací (HGP, FOM a UFOM) a dvoubodovou metodou (ZP). Dále byly stanoveny základní faktory, které ovlivnují složení jatecne upravených tel prasat. Výsledky zatrídení podle standardu EU byly verifikovány jatecnými rozbory. (cs)
- Structure abattoir modified body of pig selected hybrid combination on base detailed abattoir disektion was monitored. Content of individual tissue was found out: muscular, fat, bone and skin. On their base regres farmula for estimate of muscle content in the bodies by aparative classification (HGP, FOM and UFOM) and two points method (ZP) were built. Next, were determine basic factor, which influence structure of abattori modified bodies of pig. Results according to EU standards were verified abattoiranalysis. (en)
- Bylo sledováno složení jatecne upravených tel (JUT) prasat vybraných hybridních kombinací na podklade detailních jatecných disekcí. Pri nich se zjištoval podíl jednotlivých tkání, a to svalstva, tuku, kostí a kuže. Na jejich podklade byly konstruovány regresní rovnice pro odhad podílu svaloviny v JUT aparativní klasifikací (HGP, FOM a UFOM) a dvoubodovou metodou (ZP). Dále byly stanoveny základní faktory, které ovlivnují složení jatecne upravených tel prasat. Výsledky zatrídení podle standardu EU byly verifikovány jatecnými rozbory.
|
Title
| - Podiel svaloviny vo vztahu k dalším ukazovatelom charakterizujúcim kvalitu u jatocných tiel prasiat,
- Podiel svaloviny vo vztahu k dalším ukazovatelom charakterizujúcim kvalitu u jatocných tiel prasiat, (cs)
- Dibs of muscle in relationship to others index, which charakterize quality of abattoir clay ofpigs (en)
|
skos:prefLabel
| - Podiel svaloviny vo vztahu k dalším ukazovatelom charakterizujúcim kvalitu u jatocných tiel prasiat,
- Podiel svaloviny vo vztahu k dalším ukazovatelom charakterizujúcim kvalitu u jatocných tiel prasiat, (cs)
- Dibs of muscle in relationship to others index, which charakterize quality of abattoir clay ofpigs (en)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:_____/02:17:_2153!RIV06-MZE-60076658
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:_____/02:17:_2153
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - muscle, battoir clay of pigs, index, (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zborník referátov z medzinárodného sympózia, konaného v rámci 19. rocníka medzinárodného filmového festivalu AGROFILM
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pulkrábek, Jan
- Vališ, Libor
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |