About: Effect of biological additives for ensiling and fermentation parameters     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Testovali jsme účinek aditiv na fermentační charakteristiky a vlastní proces fermentace v provozních podmínkách zemědělského družstava Brloh. Siláže bez přídavku aditiv byly zařazeny do třetí fermentační třídy. Kukuřičné siláže s polybakteriálním aditivem (A) a s polybakteriálně-enzymatickým přípravkem byly zařazeny do první třídy. Testovaná aditiva měla pozitivní vliv na fermentační proces. Kukuřičná siláž s polybakteriálním přípravkem byla hodnocena 90-ti body, siláž s polybakteriálně-enzymatickým přípravkem 86-ti body a siláž bez aditiv 80,5-ti body. Výsledné hodnocení siláže je sumou hodnocení fermentačního procesu a nutriční hodnoty. Siláže s přídavkem hodnocených aditiv byly kvalitnější.
  • We have tested additive effect for fermentation characteristics and fermentation processes in enterprise conditions in Agricultural Co-operative Brloh. We have evaluated quality of maize ensilages according to firm proposal AgroKonzulta Žamberk. We haveevaluated fermentation processes. The ensilage without additive was categorized to third fermentation class. The maize ensilages with polybacterial additive (A) and polybacterial-ferment additive (B) were categorized to first fermentation class. Our tes ted additives have positive effect for fermentation processes. The maize ensilage with polybacterial additive was evaluated by 90 points, the maize ensilage with polybacterial-ferment additive - 86 points and the maize ensilage without additive - 80,5 points. The result maize evaluation is sum of fermentation processes evaluation and evaluation of nutritive value. The maize ensilage with additives have higher quality. (en)
Title
  • Effect of biological additives for ensiling and fermentation parameters (en)
  • Vliv biologických aditiv pro silážování na fermentační charakteristiky.
  • Vliv biologických aditiv pro silážování na fermentační charakteristiky. (cs)
skos:prefLabel
  • Effect of biological additives for ensiling and fermentation parameters (en)
  • Vliv biologických aditiv pro silážování na fermentační charakteristiky.
  • Vliv biologických aditiv pro silážování na fermentační charakteristiky. (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:_____/02:00004184!RIV/2003/MSM/120003/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 97-99
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 122200002)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 668829
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:_____/02:00004184
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ensilage; quality of ensilage; fermentation proces (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1F867B8C5AC6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků ze IV. ročníku mezinárodní vědecké konference ve spolupráci s MZe ČR a IVV MZe Praha Agroregion 2002
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kadlec, Jaromír
  • Lád, František
  • Čermák, Bohuslav
  • Jančík, F.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Biologická fakulta
https://schema.org/isbn
  • 80-7040-559-7
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 74 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software