About: Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Supplemental cereal feeding (wheat, corn and triticale) and its effect on organoleptic characteristics of common carp (Cyprinus carpio) flesh were investigated in fish from ponds in Třeboň region (Czech Republic). Panel of evaluators judged odour, taste, flavour and consistence of fish flesh. A protocol with an unstructured graphic scale was used for expressing the intensity of perception. Ten evaluators participated to the classification and the evaluation was repeated three-times. Statistically conclusive influence (at the level of significance p < 0,05) of cereals additional feeding on organoleptic characteristics of common carp flesh wasn't proved. (en)
  • V oblasti vybraných rybníků Třeboňské pánve bylo sledováno použití některých doplňkových krmiv (pšenice, kukuřice, triticale) a jejich vliv na organoleptické vlastnosti masa tržního kapra (Cyprinus carpio). Panel hodnotitelů posuzoval vůni, chuť, pachuť a konzistenci. K vyjádření intenzity vjemu byla použita nestrukturovaná grafická stupnice. Na hodnocení se podílelo deset hodnotitelů a hodnocení bylo 3 krát opakováno. Při hodnocení sledovaných vjemů (při hladině významnosti p < 0,05) nebyl prokázán statisticky průkazný vliv přikrmovaného obilí na organoleptické vlastnosti masa kapra.
  • V oblasti vybraných rybníků Třeboňské pánve bylo sledováno použití některých doplňkových krmiv (pšenice, kukuřice, triticale) a jejich vliv na organoleptické vlastnosti masa tržního kapra (Cyprinus carpio). Panel hodnotitelů posuzoval vůni, chuť, pachuť a konzistenci. K vyjádření intenzity vjemu byla použita nestrukturovaná grafická stupnice. Na hodnocení se podílelo deset hodnotitelů a hodnocení bylo 3 krát opakováno. Při hodnocení sledovaných vjemů (při hladině významnosti p < 0,05) nebyl prokázán statisticky průkazný vliv přikrmovaného obilí na organoleptické vlastnosti masa kapra. (cs)
Title
  • Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného
  • Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného (cs)
  • Influence of cereal additional feed to organoleptic characteristic of common carp (Cyprinus carpio) flesh (en)
skos:prefLabel
  • Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného
  • Vliv přikrmovaných obilovin na organoleptické vlastnosti masa kapra obecného (cs)
  • Influence of cereal additional feed to organoleptic characteristic of common carp (Cyprinus carpio) flesh (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12610/04:00005832!RIV/2005/MSM/126105/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 157-164
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 126100001)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 592922
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12610/04:00005832
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cereals;common carp;sensoric evaluation;flesh quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D4056CC40CA4]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Collection of scientific papers, Faculty of agriculture in České Budějovice : series for crop sciences. Vol. 21, 2004, 1 [2004]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 21
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vácha, František
  • Hůda, J.
  • Vejsada, P.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-0731
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12610
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software