About: Cross-country analysis of the content and quality of fat in the muscle of freshwater fish - implementation in fishing practices     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Service indcludes: verify the methods applicability and noninvasive / or non-destructive quality assessment of fish meat in situ, directly at the capture sale point or the fish processing. The project case was specifically usability testing device Distell 692 FatMeter (C), further iRaman Plus spectrometer operating on the principle tzv.Ramanova phenomenon and to detect the fatness of fish based on the manual measurement of thickness backfat. The project aimed to determine the applicability of such methods or the accuracy of the obtained findings. Another object due to the innovative test methods, obtaining the calibration data entry by measuring a large number of samples, which is necessary for future interpretation of the data measured on the individual pieces of fish. (en)
  • Služba zahrnuje ověření použitelnosti metod neinvazivního a/nebo nedestruktivního zjišťování kvality rybího masa in situ, tedy přímo v místě odchytu, prodeje nebo zpracování dané ryby. Předmětem projektu bylo konkrétně testování použitelnosti přístroje Distell 692 FatMeter(C), dále iRaman Plus spektrometru pracujícího na principu tzv.Ramanova jevu a v neposlední řadě na zjišťování tučnosti ryby na základě manuálního měření výšky hřbetního tuku. Dále jsme se zaměřili na zjištění použitelnosti takových metod, respektive na správnost dosažených zjištění. Dalším cílem, vzhledem k inovativnosti testovaných postupů, bylo získání vstupních kalibračních dat měřením velkého počtu vzorků, což je nezbytné z hlediska budoucí interpretace dat naměřených na jednotlivých kusech ryb.
  • Služba zahrnuje ověření použitelnosti metod neinvazivního a/nebo nedestruktivního zjišťování kvality rybího masa in situ, tedy přímo v místě odchytu, prodeje nebo zpracování dané ryby. Předmětem projektu bylo konkrétně testování použitelnosti přístroje Distell 692 FatMeter(C), dále iRaman Plus spektrometru pracujícího na principu tzv.Ramanova jevu a v neposlední řadě na zjišťování tučnosti ryby na základě manuálního měření výšky hřbetního tuku. Dále jsme se zaměřili na zjištění použitelnosti takových metod, respektive na správnost dosažených zjištění. Dalším cílem, vzhledem k inovativnosti testovaných postupů, bylo získání vstupních kalibračních dat měřením velkého počtu vzorků, což je nezbytné z hlediska budoucí interpretace dat naměřených na jednotlivých kusech ryb. (cs)
Title
  • Cross-country analysis of the content and quality of fat in the muscle of freshwater fish - implementation in fishing practices (en)
  • Terénní analýza obsahu a kvality tuku ve svalovině sladkovodních ryb - implementace do rybářské praxe
  • Terénní analýza obsahu a kvality tuku ve svalovině sladkovodních ryb - implementace do rybářské praxe (cs)
skos:prefLabel
  • Cross-country analysis of the content and quality of fat in the muscle of freshwater fish - implementation in fishing practices (en)
  • Terénní analýza obsahu a kvality tuku ve svalovině sladkovodních ryb - implementace do rybářské praxe
  • Terénní analýza obsahu a kvality tuku ve svalovině sladkovodních ryb - implementace do rybářské praxe (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12520/14:43888363!RIV15-MSM-12520___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 49944
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12520/14:43888363
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fish processing; analysis; muscle; fat quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E689234E2254]
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • Klatovské rybářství a.s.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Zajíc, Tomáš
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • Neuveden
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12520
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software