About: Krmivo pro kapra obecného a způsob chovu kapra obecného se zvýšeným obsahem omega 3 mastných kyselin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Krmivo pro kapra obecného je tvořeno směsí obsahující řepkové výlisky v množství od 12 do 20 % hmotn., extrudované lněné semeno v množství od 10 do 20 % hmotn., obilniny v množství od 56 do 72 % hmotn., sójový šrot v množství od 5 do 10 % hmotn., vápenec v množství od 1 do 2 % hmotn., premix pro kapry v množství do 1 % hmotn. a stabilizátor v množství do 0,5 % hmotn. Dále je možno směs doplnit lněným a/nebo řepkovým olejem a/nebo hadincovým olejem ze semen Echium plantagineum. Kapr se v rybnících přikrmuje výše uvedeným krmivem, a s výhodou je chován v rybnících při obsádce, jejíž hodnota při nasazení vyjádřená v kg/ha je nejvýše 2,3násobkem hodnoty obsádky odpovídající přirozené produktivitě rybníka, vyjádřené v kg/ha, s výhodou jejím dvojnásobkem, kde je polovina celkového přírůstku kapra tvořena z přirozené potravy planktonu a bentosu. Pro vyčištění masa a zlepšení složení tuků se kapr po výlovu sádkuje v sádkách. Při filetování kapra se odstraní zásobní tuk z břišní partie.
  • Krmivo pro kapra obecného je tvořeno směsí obsahující řepkové výlisky v množství od 12 do 20 % hmotn., extrudované lněné semeno v množství od 10 do 20 % hmotn., obilniny v množství od 56 do 72 % hmotn., sójový šrot v množství od 5 do 10 % hmotn., vápenec v množství od 1 do 2 % hmotn., premix pro kapry v množství do 1 % hmotn. a stabilizátor v množství do 0,5 % hmotn. Dále je možno směs doplnit lněným a/nebo řepkovým olejem a/nebo hadincovým olejem ze semen Echium plantagineum. Kapr se v rybnících přikrmuje výše uvedeným krmivem, a s výhodou je chován v rybnících při obsádce, jejíž hodnota při nasazení vyjádřená v kg/ha je nejvýše 2,3násobkem hodnoty obsádky odpovídající přirozené produktivitě rybníka, vyjádřené v kg/ha, s výhodou jejím dvojnásobkem, kde je polovina celkového přírůstku kapra tvořena z přirozené potravy planktonu a bentosu. Pro vyčištění masa a zlepšení složení tuků se kapr po výlovu sádkuje v sádkách. Při filetování kapra se odstraní zásobní tuk z břišní partie. (cs)
  • Feed for common carp is composed of a mixture containing rapeseed cake in the amount of 12-20% by wt, Extruded linseed in the amount of 10-20% by wt, cereals in the amount of from 56-72% by wt, Soybean meal in quantities of 5-10% by wt, limestone in the amount of 1-2% by wt, premix for carp in amount up to 1% by wt and stabilizer in the amount of 0.5 wt %. It is also possible to add a mixture of linseed and / or rapeseed oil and / or Echium oil from the seeds of Echium plantagineum. Carps in ponds are supplemented by the feed above, and are preferably bred in ponds in stock density, which value expressed in kg / ha is not more than 2.3 times the value corresponding to the natural pond productivity, expressed in kg / ha, preferably of the double where half of the total yield of carp consists of natural food (plankton and benthos). To clean the carp flesh and improve the fat composition, carp is after the harvesting purged in purging tanks. During the processing, the abdominal fat storage is removed. (en)
Title
  • Krmivo pro kapra obecného a způsob chovu kapra obecného se zvýšeným obsahem omega 3 mastných kyselin
  • Krmivo pro kapra obecného a způsob chovu kapra obecného se zvýšeným obsahem omega 3 mastných kyselin (cs)
  • Feed for common carp and farming method of common carp with high content of omega 3 fatty acids (en)
skos:prefLabel
  • Krmivo pro kapra obecného a způsob chovu kapra obecného se zvýšeným obsahem omega 3 mastných kyselin
  • Krmivo pro kapra obecného a způsob chovu kapra obecného se zvýšeným obsahem omega 3 mastných kyselin (cs)
  • Feed for common carp and farming method of common carp with high content of omega 3 fatty acids (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12520/11:43871382!RIV12-MSM-12520___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(ED2.1.00/01.0024)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 302744
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 208457
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12520/11:43871382
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • feed; DHA; EPA; omega 3; Carp (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DC716026C4D1]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kozák, Pavel
  • Mráz, Jan
  • Picková, Jana
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeské výzkumné centrum akvakultury a biodiverztity hydrocenóz a Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, Vodňany, CZ
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12520
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software