Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Článek se zabývá problematikou využití dlouholeté tradice jihočeských sýrů a mléčných produktů k podpoře cestovního ruchu a gastronomie. Příklad významné jihočeské dlouhodobě prosperující společnosti s dlouholetou tradicí, produkující mléčné produkty, dokazuje, že vysoká kvalita vyráběných produktů vytváří konkurenční výhodu nejen pro výrobní společnost, ale pro i celý region a současně eliminuje potenciální rizika. Marketing výrobní společnosti zajišťuje široké spektrum aktivit, včetně cestovního ruchu, gastronomie, humanitárních činností, sponzorských akcí a vzdělávání.
- Článek se zabývá problematikou využití dlouholeté tradice jihočeských sýrů a mléčných produktů k podpoře cestovního ruchu a gastronomie. Příklad významné jihočeské dlouhodobě prosperující společnosti s dlouholetou tradicí, produkující mléčné produkty, dokazuje, že vysoká kvalita vyráběných produktů vytváří konkurenční výhodu nejen pro výrobní společnost, ale pro i celý region a současně eliminuje potenciální rizika. Marketing výrobní společnosti zajišťuje široké spektrum aktivit, včetně cestovního ruchu, gastronomie, humanitárních činností, sponzorských akcí a vzdělávání. (cs)
- The article deals with the use of long-standing tradition of South Bohemia cheeses and dairy products to promote tourism and gastronomy. An example of a long Bohemian significant prosperous society with a long tradition of producing dairy products, shows that high quality manufactured products creates a competitive advantage, not only for the production company, but also for the entire region with eliminating the potential risks. Marketing of the company provides a wide range of activities, including tourism, gastronomy, humanitarian activities, sponsor events and training. (en)
|
Title
| - VLIV TRADICE NA ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU A GASTRONOMIE
- VLIV TRADICE NA ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU A GASTRONOMIE (cs)
- INFLUENCE OF TRADITION IN THE DEVELOPMENT OF TOURISM AND GASTRONOMY (en)
|
skos:prefLabel
| - VLIV TRADICE NA ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU A GASTRONOMIE
- VLIV TRADICE NA ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU A GASTRONOMIE (cs)
- INFLUENCE OF TRADITION IN THE DEVELOPMENT OF TOURISM AND GASTRONOMY (en)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12510/12:43884708!RIV13-MSM-12510___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12510/12:43884708
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - tradition, gastronomy, cheese, quality, risk (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Aktuální problémy cestovního ruchu. Nové trendy a technologie v cestovním ruchu
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vysoká škola polytechnická Jihlava
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |