About: Nové trendy v oblasti stravovacích služeb     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This paper is focused on new trends in gastronomy and provision of catering services in connection with an evaluation of human resources importance in the surveyed branch. This work is further outlined in the context of tourism development in a destination. New social and entertainment trends in connection with a particular experience and typical regional product represent in gastronomy and catering services a significant potential for the development of the secondary offerings of the tourist destination. The crucial factor of realization is increasing the quality level of the services in a destination through education, training and further development of the human resources in gastronomy. (en)
  • Příspěvek se zabývá novými trendy v oblasti gastronomie a poskytování stravovacích služeb, na něž navazuje hodnocení významu lidských zdrojů ve zkoumaném odvětví. Tato problematika je pak nastíněna v kontextu rozvoje cestovního ruchu v destinaci. Nové společensko-zábavní trendy ve spojení s konkrétním zážitkem a typickým regionálním produktem představují v oblasti gastronomie a stravovacích služeb významný potenciál pro rozvoj sekundární nabídky destinace cestovního ruchu. Klíčovým realizačním faktorem je zvýšení kvalitativní úrovně těchto služeb v destinaci prostřednictvím výchovy, vzdělávání a dalšího rozvoje lidských zdrojů v oblasti gastronomie.
  • Příspěvek se zabývá novými trendy v oblasti gastronomie a poskytování stravovacích služeb, na něž navazuje hodnocení významu lidských zdrojů ve zkoumaném odvětví. Tato problematika je pak nastíněna v kontextu rozvoje cestovního ruchu v destinaci. Nové společensko-zábavní trendy ve spojení s konkrétním zážitkem a typickým regionálním produktem představují v oblasti gastronomie a stravovacích služeb významný potenciál pro rozvoj sekundární nabídky destinace cestovního ruchu. Klíčovým realizačním faktorem je zvýšení kvalitativní úrovně těchto služeb v destinaci prostřednictvím výchovy, vzdělávání a dalšího rozvoje lidských zdrojů v oblasti gastronomie. (cs)
Title
  • Nové trendy v oblasti stravovacích služeb
  • New Trends in Catering Services (en)
  • Nové trendy v oblasti stravovacích služeb (cs)
skos:prefLabel
  • Nové trendy v oblasti stravovacích služeb
  • New Trends in Catering Services (en)
  • Nové trendy v oblasti stravovacích služeb (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12510/10:00012349!RIV11-MSM-12510___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 275383
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12510/10:00012349
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • tourism; destination; gastronomy; catering services; human resources; new concepts (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [961BE94532F8]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Inproforum Junior 2010 : sborník příspěvků z mezinárodní doktorské vědecké konference, České Budějovice, 26. listopadu 2010
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dvořák, Vladimír
  • Štumpf, Petr
  • Švec, Roman
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Ekonomická fakulta
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7394-226-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12510
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software