About: Postoj restaurací k nabídce biopotravin - pilotní průzkum     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Both demand and supply of organic foods are increasing last several years in the Czech Republic. Not only specialized stores but also chain stores started to offer organic food and further enlarge their assortment of organic foods. The article reports on results of a pilot survey exploring the current attitude of restaurants to this evolution and their willingness to offer organic food in their menu. (en)
  • Poptávka i nabídka biopotravin v posledních letech v České republice rostou. Nejen specializované prodejny, ale i prodejny obchodních řetězců začali nabízet bioprodukty a svůj sortiment dále rozšiřují. Článek informuje o výsledcích pilotního průzkumu postoje rstaurací k poptávce po biopotravinách a k možnosti zařazení biopotravin do jejich menu.
  • Poptávka i nabídka biopotravin v posledních letech v České republice rostou. Nejen specializované prodejny, ale i prodejny obchodních řetězců začali nabízet bioprodukty a svůj sortiment dále rozšiřují. Článek informuje o výsledcích pilotního průzkumu postoje rstaurací k poptávce po biopotravinách a k možnosti zařazení biopotravin do jejich menu. (cs)
Title
  • Postoj restaurací k nabídce biopotravin - pilotní průzkum
  • Postoj restaurací k nabídce biopotravin - pilotní průzkum (cs)
  • Attitude of restaurants to thr organic food offer - a pilot survey (en)
skos:prefLabel
  • Postoj restaurací k nabídce biopotravin - pilotní průzkum
  • Postoj restaurací k nabídce biopotravin - pilotní průzkum (cs)
  • Attitude of restaurants to thr organic food offer - a pilot survey (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12510/09:00011062!RIV10-MSM-12510___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6007665806)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 334690
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12510/09:00011062
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • organic food; restaurants; marketing survey (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DEE5DAD8B8F1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Obchod, jakost a finance v podnicích - determinanty konkurenceschopnosti VII.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pícha, Kamil
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-213-1941-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12510
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software