Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Popsána technologie výroby fermentovaných masných výrobkůs použitím probiotických kultur. Byly analyzovány a interpretovány hlavní technologické parametry (pH, aw, sušina, tuk, počty laktobacilů a bifidobakterií). V základních údajích se oba typy výrobků zásadně nelišily, počty probiotických bakterií překračovaly 106 KTJ/g I po dvou měsících skladování výrobků.
- Popsána technologie výroby fermentovaných masných výrobkůs použitím probiotických kultur. Byly analyzovány a interpretovány hlavní technologické parametry (pH, aw, sušina, tuk, počty laktobacilů a bifidobakterií). V základních údajích se oba typy výrobků zásadně nelišily, počty probiotických bakterií překračovaly 106 KTJ/g I po dvou měsících skladování výrobků. (cs)
- Production technology of fermented meat products by using probiotic cultures was detected. We analyzed and interpreted the main technological parameters (pH, aw, dry matter, fat, numbers of Lactobacilus and Bifidobacteria). Primary data in the two types of products did not differ significantly, the numbers of probiotic bacteria exceeded 106 CFU. g-1 even after two months of storage products. (en)
|
Title
| - Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích.
- Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích. (cs)
- Use of probiotic strains Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. as starter cultures in fermented meat products. (en)
|
skos:prefLabel
| - Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích.
- Využití probiotických kmenů Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium spp. jako startovacích kultur ve fermentovaných masných výrobcích. (cs)
- Use of probiotic strains Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. as starter cultures in fermented meat products. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/12:43883765!RIV13-MSM-12220___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/12:43883765
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - starter cultures; probiotic; Meat products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Holko, Ivan
- Hrabě, Jan
- Šalaková, Alexandra
- Smetana, Pavel
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |