About: Recommended procedures for development of dairy cow rearing with goal to produce milk as food raw material with higher content of health positive fatty acids in milk fat.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na: metodickou podporu rozvoje chovu dojnic, zejména pro ekologické a low input farmy s vlastní produkcí mléčných potravin se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných mastných kyselin v mléčném tuku; zajištění podpory zaměstnanosti ve venkovském prostoru; produkci kvalitních potravinových surovin; podporu údržby krajiny; podporu zdraví spotřebitelů.
  • Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na: metodickou podporu rozvoje chovu dojnic, zejména pro ekologické a low input farmy s vlastní produkcí mléčných potravin se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných mastných kyselin v mléčném tuku; zajištění podpory zaměstnanosti ve venkovském prostoru; produkci kvalitních potravinových surovin; podporu údržby krajiny; podporu zdraví spotřebitelů. (cs)
  • Certified applied method is focused on: methodical development support of dairy cow rearing, especially for organic and low input farms with own dairy food production wirh higher content of health beneficial fatty acids in milk fat; support assurance for employment in rural areas; high quality food raw material production; support of landscape maintenance; support of consumer health. (en)
Title
  • Recommended procedures for development of dairy cow rearing with goal to produce milk as food raw material with higher content of health positive fatty acids in milk fat. (en)
  • Doporučené postupy pro rozvoj chovu dojnic s cílem produkovat mléko jako potravinovou surovinu s vyšším zastoupením zdravotně prospěšných mastných kyselin mléčného tuku.
  • Doporučené postupy pro rozvoj chovu dojnic s cílem produkovat mléko jako potravinovou surovinu s vyšším zastoupením zdravotně prospěšných mastných kyselin mléčného tuku. (cs)
skos:prefLabel
  • Recommended procedures for development of dairy cow rearing with goal to produce milk as food raw material with higher content of health positive fatty acids in milk fat. (en)
  • Doporučené postupy pro rozvoj chovu dojnic s cílem produkovat mléko jako potravinovou surovinu s vyšším zastoupením zdravotně prospěšných mastných kyselin mléčného tuku.
  • Doporučené postupy pro rozvoj chovu dojnic s cílem produkovat mléko jako potravinovou surovinu s vyšším zastoupením zdravotně prospěšných mastných kyselin mléčného tuku. (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/12:43883619!RIV13-MSM-12220___
  • číslo osvědčení SVS/2012/043478-G
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(QH81210), Z(MSM2678846201), Z(MSM6007665806)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Ústřední veterinární správa Státní veterinární správy České republiky
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Ekonomický dopad je součástí rozvoje chovu dojnic pro podporu zaměstnanosti v méně využitelných a ekologických venkovských lokalitách. Zlepšení rámcových znalostí chovatelů může zvýšit provozní jistotu chovu dojnic uvedeného typu o 25 %.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 132004
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/12:43883619
http://linked.open...terniIdentifikace
  • QH 81210 CM 23
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • consumer health support; fatty acid; fat composition; milk; silage; pasture; Dairy cow (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [051EA4C826E3]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • SVS/2012/043478-G Produkce mléčných potravin se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných mastných kyselin. Provádí se na mléčných farmách s možností oddělit mléko pro specifickou produkci.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hanuš, Oto
  • Křížová, Ludmila
  • Pelikánová, Tamara
  • Roubal, Petr
  • Samková, Eva
  • Vyletělová, Marcela
  • Frelich, Jan
  • Špička, Jiří
  • Šlachta, Martin
  • Seydlová, Růžena
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software