About: Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Ověřená technologie pro napájení kuřat chovaných na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody ANK, registrovaného v ČR jako VertEsprit ANK, představuje ve srovnání s dalšími dosud používanými technologiemi dosažení lepších zootechnických výsledků. Nová technologie přípravy naájecí vody elektrochemicky aktivovaným roztokem produkovaným systémem Envirolyte současně přináší zlepšení vztahu k životnímu prostředí a zefektivnění výkrmu kuřat chovaných na maso. Z ekonomického hlediska představuje finanční úspory na straně zemědělského podniku.
  • Ověřená technologie pro napájení kuřat chovaných na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody ANK, registrovaného v ČR jako VertEsprit ANK, představuje ve srovnání s dalšími dosud používanými technologiemi dosažení lepších zootechnických výsledků. Nová technologie přípravy naájecí vody elektrochemicky aktivovaným roztokem produkovaným systémem Envirolyte současně přináší zlepšení vztahu k životnímu prostředí a zefektivnění výkrmu kuřat chovaných na maso. Z ekonomického hlediska představuje finanční úspory na straně zemědělského podniku. (cs)
  • The evaluated technology for drinking of chickens, bred for meat, using product of technology of electrochemical activation of water (ANK), registered as VertEsprit ANK in the Czech Republic, represent better reaching of zootechnical results in contrast to othed since yet used technologies. New technology of preparation of drinking water by electrochemically activated solution produced by Envirolyte system also bring improving of relationshi to enviroment and more effective fattening of chickens, bred for meat. For economic point of view, this represents financial savings in the farm. (en)
Title
  • Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK
  • Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK (cs)
  • The evaluated technological technique of water desinfection of water in chicken breeding for meat using product of technology of electrochemical activation of water VertEsprit ANK (en)
skos:prefLabel
  • Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK
  • Ověřený technologický postup dezinfekce napájecí vody v chovu kuřat na maso s využitím produktu technologie elektrochemické aktivace vody VertEsprit ANK (cs)
  • The evaluated technological technique of water desinfection of water in chicken breeding for meat using product of technology of electrochemical activation of water VertEsprit ANK (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/11:43883227!RIV13-MZE-12220___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QH92195)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Konverze krmiva při dezinfekci napájecí vody produktem VertEsprit ANK je o 20 g nižší než při naájení nedezinfikovanou naájecí vodou a to při dosažení shodné porážkové hmotnosti 1,93 kg. Úhyn kuřat během výkrmu je při nápajení dezinfikovanou napájecí vodou nižší o 0,3 % ve srovnání s úhynem při napájení nedezinfikovanou napájecí vodou. To představuje úsporu 0,30 Kč na jeden kus kuřete za dobu výkrmu,.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 219223
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/11:43883227
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Dezinfekce napájecí vody kuřata
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • chicken breeding for meat, electrochemical activation, feed conversion, weight, death, index of fattening effectivity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [EBDDC448D011]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Uzavřena smlouva s Výkrm Tangrea, s.r.o., IČ: 26102463, dne 30.12.2011
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Doubek, Pavel
  • Pecen, Josef
  • Zabloudilová, Petra
  • Češpiva, Miroslav
  • Šoch, Miloslav
  • Šťastná, Jana
  • Petráčková, Barbora
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software