Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - This study evaluates carcass composition of three final hybrids of pigs and their meat quality. In 90 hybrids these traits were determined: live weight, lean meat proportion, percentual rate of main meat parts and ham. Next, the meat quality traits were evaluated (pH, lightness, drip loss, intramuscular fat content and texture). The highest lean meat proportion and percentual rate of main meat parts and ham was determined at A combination. (en)
- Příspěvek hodnotí složení jatečně upravených těl tří finálních hybridů prasat a kvalitu jejich masa. U 90 kusů hybridů byly sledovány tyto ukazatele: živá hmotnost, podíl libového masa, procentický podíl hlavních masitých částí a kýty a dále byly vyhodnoceny kvalitativní vlastnosti masa (pH, světlost, odkap, obsah intramuskulárního tuku a textura). Nejvyšší podíl libového masa, nejvyšší podíl HMČ a kýty byl zjištěn u kombinace A.
- Příspěvek hodnotí složení jatečně upravených těl tří finálních hybridů prasat a kvalitu jejich masa. U 90 kusů hybridů byly sledovány tyto ukazatele: živá hmotnost, podíl libového masa, procentický podíl hlavních masitých částí a kýty a dále byly vyhodnoceny kvalitativní vlastnosti masa (pH, světlost, odkap, obsah intramuskulárního tuku a textura). Nejvyšší podíl libového masa, nejvyšší podíl HMČ a kýty byl zjištěn u kombinace A. (cs)
|
Title
| - Porovnání hybridních kombinací prasat se zaměřením na kvalitu masa
- Comparison of hybrid combination of pigs with a view to meat quality (en)
- Porovnání hybridních kombinací prasat se zaměřením na kvalitu masa (cs)
|
skos:prefLabel
| - Porovnání hybridních kombinací prasat se zaměřením na kvalitu masa
- Comparison of hybrid combination of pigs with a view to meat quality (en)
- Porovnání hybridních kombinací prasat se zaměřením na kvalitu masa (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/09:00011219!RIV10-MZE-12220___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/09:00011219
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - lean meat; hybrid combination; meat quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Aktuální poznatky v chovu a šlechtění prasat
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kernerová, Naděžda
- Matoušek, Václav
- Eidelpesová, Lenka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |