About: Brambory     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Brambory představují nedílnou součást jídelníčku většiny obyvatel České republiky. Kapitola %22Brambory%22 v knize Kvalita rostlinných produktů na prahu 3. tisíciletí pojednává o hlízách brambor z pohledu jejich kvality, tedy souboru specifických znaků, které jsou vyžadovány od hlíz určených ke konkrétnímu užití spotřebitelem (konzumentem nebo zpracovatelem). V kapitole lze nalézt souhrné informace týkající se látkového složení, nutriční hodnoty brambor, faktorů ovlivňujících kvalitu apod. Diskutovány jsou kvalitativní parametry konzumních i průmyloslových brambor a také přehled nových legislativních požadavků na brambory a výrobky z nich.The chapter ?Potatoes? presented in the book ?Quality of plant product on the beginning of 3rd century? summarized the information about qualitative
  • Brambory představují nedílnou součást jídelníčku většiny obyvatel České republiky. Kapitola %22Brambory%22 v knize Kvalita rostlinných produktů na prahu 3. tisíciletí pojednává o hlízách brambor z pohledu jejich kvality, tedy souboru specifických znaků, které jsou vyžadovány od hlíz určených ke konkrétnímu užití spotřebitelem (konzumentem nebo zpracovatelem). V kapitole lze nalézt souhrné informace týkající se látkového složení, nutriční hodnoty brambor, faktorů ovlivňujících kvalitu apod. Diskutovány jsou kvalitativní parametry konzumních i průmyloslových brambor a také přehled nových legislativních požadavků na brambory a výrobky z nich.The chapter ?Potatoes? presented in the book ?Quality of plant product on the beginning of 3rd century? summarized the information about qualitative (cs)
  • Potatoes represent integral part of diet most of the inhabitants of the Czech Republic. The chapter called ?Potatoes? in the book ?Quality of the plat products on the beginning of the 3rd century? discusses about potato tubers from the point of their quality - the collection of properties that are required from the potato tubers assigned for specific usage by consumer or compiler. The chapter contents summary information about potato tuber chemical constitution, nutritional quality, factors affecting the potato tubers quality and so on. The chapter discussed qualitative parameters of table as well as processing potato cultivars. The chapter also summarizes the new legislative requirements on potatoes and potato products. (en)
Title
  • Brambory
  • Brambory (cs)
  • Potatoes (en)
skos:prefLabel
  • Brambory
  • Brambory (cs)
  • Potatoes (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/08:00009521!RIV09-MZE-12220___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1B44011), P(QF4030), Z(MSM6007665806)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 358451
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/08:00009521
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • potatoes; quality; cultivars; cooking type (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F32DFED7229F]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Kvalita rostlinných produktů na prahu 3. tisíciletí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bárta, Jan
  • Vacek, J.
  • Čepl, J.
  • Diviš, Jiří
  • Jůzl, M.
  • Hamouz, K.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav pivovarnický a sladařský, Komise jakosti rost
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86576-28-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software