About: Rozdíly ve složení mléčného tuku hlavních dojených plemen v ČR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Rozdíly v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku byly zjišťovány u dojnic plemen český strakatý a holštýnský skot v květnu 2003, červenci 2004 a únoru 2005. Statisticky významné rozdíly byly zjištěny v roce 2003 v obsazích kyseliny kaprinové (C10:0), stearové (C18:0) a olejové (C18:1); v roce 2004 u kyseliny kapronové (C6:0), myristolejové (C14:1) a stearové (C18:0); v roce 2005 u kyseliny myristolejové (C14:1) a palmitolejové (C16:1).
  • Rozdíly v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku byly zjišťovány u dojnic plemen český strakatý a holštýnský skot v květnu 2003, červenci 2004 a únoru 2005. Statisticky významné rozdíly byly zjištěny v roce 2003 v obsazích kyseliny kaprinové (C10:0), stearové (C18:0) a olejové (C18:1); v roce 2004 u kyseliny kapronové (C6:0), myristolejové (C14:1) a stearové (C18:0); v roce 2005 u kyseliny myristolejové (C14:1) a palmitolejové (C16:1). (cs)
  • Differences in fatty acid composition were observed in milk fat of Czech Pied cattle (8, 20 and 19 dairy cows in May 2003, July 2004 and February 2005, respectively) and of Holstein cattle (8, 14 and 17 dairy cows). The groups of the both breeds were stabled together and were fed with the same daily diet. The inter-breed differences were found in proportion of capric (C10:0), stearic (C18:0) and oleic (C18:1) acids in 2003 at P <0.05, in caproic (C6:0), myristoleic (C14:1) and stearic acids in 2004 (P < 0.05), while in myristoleic and palmitoleic (C16:1) acids in 2005 (P < 0.01). (en)
Title
  • Rozdíly ve složení mléčného tuku hlavních dojených plemen v ČR
  • Differences in fatty acid composition were observed in milk fat of Czech Pied cattle (en)
  • Rozdíly ve složení mléčného tuku hlavních dojených plemen v ČR (cs)
skos:prefLabel
  • Rozdíly ve složení mléčného tuku hlavních dojených plemen v ČR
  • Differences in fatty acid composition were observed in milk fat of Czech Pied cattle (en)
  • Rozdíly ve složení mléčného tuku hlavních dojených plemen v ČR (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/06:00007216!RIV07-MSM-12220___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 133-135
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6007665806)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 498066
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/06:00007216
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • milk fat; fatty acids; Czech Pied cattle; Holstein cattle (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7BF663A7F4F0]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • ČZU v Praze
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Den mléka 2006 : zdraví a pohoda dojnic, jejich výkonnost a kvalita produkce. Praha, 22.5.2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Samková, Eva
  • Špička, Jiří
  • Pešek, Milan
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-213-1498-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software