About: Ověření vlivu biologických a chemických preparátů při konzervaci technologicky různě sklizené jetelotrávy     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The silages are the main part of feed ration in dairy cows. We have tested effect of biological and chemical additives on fermentation characteristics in clover-grass silages.We have evaluated the quality of silages according two main parameters of fermentation process - pH and content of organic acids (lactic acid, acetic acid, propionic acid and butyric acid). We have also evaluated daintiness of silages (preferential tests on sheep). We prove the positive effect of biological additives on the fermentation process and the daintiness of silages. (en)
  • Siláže jsou hlavní součástí krmných dávek skotu. Testovali jsme vliv biologických a chemických aditiv na fermentační procesy u jetelotravních siláže. Hodnotili jsme kvalitu siláže podle dvou hlavních ukazatelů fermentace: pH a obsah organických kyselin (mléčná, octová, propionová a máselná). Dále jsme hodnotili chutnost siláže (testy preference u ovcí). Byl nalezen pozitivní vliv biologických aditiv na fermentační proces a chutnost siláže.
  • Siláže jsou hlavní součástí krmných dávek skotu. Testovali jsme vliv biologických a chemických aditiv na fermentační procesy u jetelotravních siláže. Hodnotili jsme kvalitu siláže podle dvou hlavních ukazatelů fermentace: pH a obsah organických kyselin (mléčná, octová, propionová a máselná). Dále jsme hodnotili chutnost siláže (testy preference u ovcí). Byl nalezen pozitivní vliv biologických aditiv na fermentační proces a chutnost siláže. (cs)
Title
  • Ověření vlivu biologických a chemických preparátů při konzervaci technologicky různě sklizené jetelotrávy
  • Verifying of biological and chemical additives' effect on conzervation of clover-grass silage harvested with different technologies (en)
  • Ověření vlivu biologických a chemických preparátů při konzervaci technologicky různě sklizené jetelotrávy (cs)
skos:prefLabel
  • Ověření vlivu biologických a chemických preparátů při konzervaci technologicky různě sklizené jetelotrávy
  • Verifying of biological and chemical additives' effect on conzervation of clover-grass silage harvested with different technologies (en)
  • Ověření vlivu biologických a chemických preparátů při konzervaci technologicky různě sklizené jetelotrávy (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/06:00007178!RIV07-MSM-12220___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 178 - 182
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S, Z(MSM6007665806)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 491250
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/06:00007178
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • clover-grass silage; chosen additives (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [EE6525006126]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Biotechnology 2006, České Budějovice 15th-16th February 2006 [CD-ROM]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Lád, František
  • Čermák, Bohuslav
  • Jílek, Rudolf
  • Fabiánová, Radka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Scientific Pedagogical Publishing
https://schema.org/isbn
  • 80-85645-53-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 74 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software