Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Vzorky mléka byly odebrány od 12 dojnic českého strakatého plemene krmených stejnou krmnou dávkou a ustájených ve vazné stáji, stanovení matných kyselin bylo provedeno metodou plynové chromatografie. Celkem bylo stanoveno 26 mastných kyselin, průměrné zastoupení se pohybovalo v rozmezí 0,1 % (C20:2) až 32 % (C16:0). Celkové množství nasycených mastných kyselin bylo 61 %, mononenasycených 27,9 % a polynenasycených 6,4 %.
- Vzorky mléka byly odebrány od 12 dojnic českého strakatého plemene krmených stejnou krmnou dávkou a ustájených ve vazné stáji, stanovení matných kyselin bylo provedeno metodou plynové chromatografie. Celkem bylo stanoveno 26 mastných kyselin, průměrné zastoupení se pohybovalo v rozmezí 0,1 % (C20:2) až 32 % (C16:0). Celkové množství nasycených mastných kyselin bylo 61 %, mononenasycených 27,9 % a polynenasycených 6,4 %. (cs)
- Fatty acids from samples of raw milk 12 dairy cows of Czech Pied cattle on the same daily diet were analysed as their methyl esthers using a gas chromatography procedure. There was found that milk fat of Czech Pied cattle contained 26 different fatty acids. Determined mean contents of individual fatty acids were 0,1 % (C20:2) - 32 % (C16:0). Contents of SAFA were 61 %, MUFA 27,9 % and PUFA 6,4 %. (en)
|
Title
| - Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku
- Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku (cs)
- Fatty acids composition of milk fat. (en)
|
skos:prefLabel
| - Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku
- Variabilita zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku (cs)
- Fatty acids composition of milk fat. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/04:00005612!RIV/2005/MSM/122205/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/04:00005612
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Czech Pied cattle;fatty acids;milk fat;gas chromatography (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník souhrnů sdělení %2231. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin.%22
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Špička, Jiří
- Pešek, Milan
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |