Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - 56 posuzovatelů hodnotilo preferenční zkouškou odstředěné a plnotučné mléko dojnic českého strakatého a holštýnského plemene chovaných ve stejné stáji a krmených stejnou krmnou dávkou. Počet posuzovatelů preferujících odstředěné (40) i plnotučné (36) mléko plemene českého strakatého skotu byl průkazně vyšší (P<0,01; resp. P<0,05) než počet posuzovatelů preferujících mléko plemene holštýn (16; resp. 20).
- 56 posuzovatelů hodnotilo preferenční zkouškou odstředěné a plnotučné mléko dojnic českého strakatého a holštýnského plemene chovaných ve stejné stáji a krmených stejnou krmnou dávkou. Počet posuzovatelů preferujících odstředěné (40) i plnotučné (36) mléko plemene českého strakatého skotu byl průkazně vyšší (P<0,01; resp. P<0,05) než počet posuzovatelů preferujících mléko plemene holštýn (16; resp. 20). (cs)
- Skimmed and whole milk from cows of Czech Pied cattle and Holstein cattle bred in the same stable and fed with same feeds were evaluated by 56 panellists using pair preference test. Number of the panellists preferring skim milk (40) and whole milk (36) from the cows of Czech Pied cattle was higher (P<0,01 and P<0,05, respectively) in comparison with number of the panellists preferring milk of Holstein cattle cows (16 and 20, respectively). (en)
|
Title
| - Sensory evaluation of Czech pied cattle and Holstein cattle milk using preference test. (en)
- Senzorické posouzení mléka českého strakatého a holštýnského skotu preferenční zkouškou.
- Senzorické posouzení mléka českého strakatého a holštýnského skotu preferenční zkouškou. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sensory evaluation of Czech pied cattle and Holstein cattle milk using preference test. (en)
- Senzorické posouzení mléka českého strakatého a holštýnského skotu preferenční zkouškou.
- Senzorické posouzení mléka českého strakatého a holštýnského skotu preferenční zkouškou. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/04:00005498!RIV/2005/MSM/122205/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/04:00005498
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - milk;breed;sensory evaluation;preference test (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Collection of Scientific Papers, Faculty of Agriculture in České Budějovice : Series for Animal Sciences. Special Issue : Agroregion
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Samková, Eva
- Pešek, Milan
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |