Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Paired comparison test proved that out of 31 consumers (aged 20 - 23), 18 consumers preffered %22UHT milk%22 to %22fresh milk%22, whereas 14 consumers preffered %22UHT milk%22 to milk with prolonged shelf life - %22ESL milk%22. Results were not statistically significant. (en)
- 31 posuzovatelů ve věku 20 - 23 let posuzovalo párovým porovnávacím testem vzorky konzumního mléka tepelně ošetřeného běžnou pasterací (%22čerstvé%22 mléko) a systémy vysoké pasterace (UHT a ESL mléko). Při určování preferencí mezi mlékem s prodlouženou trvanlivostí (ESL) a mlékem trvanlivým (UHT) dalo přednost mléku s prodlouženou trvanlivostí 17 a trvanlivému mléku jen 14 posuzovatelů. Při určování preferencí mezi %22čerstvým%22 a trvanlivým mlékem dávalo přednost trvanlivému mléku 18 spotřebitelů. Statisticky významné rozdíly nebyly prokázány.
|
Title
| - Sensory evaluation of market milk with different heat treatment and shelf life. (en)
- Senzorické posouzení konzumních mlék v závislosti na režimu jejich tepelného ošetření a době trvanlivosti.
- Senzorické posouzení konzumních mlék v závislosti na režimu jejich tepelného ošetření a době trvanlivosti. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sensory evaluation of market milk with different heat treatment and shelf life. (en)
- Senzorické posouzení konzumních mlék v závislosti na režimu jejich tepelného ošetření a době trvanlivosti.
- Senzorické posouzení konzumních mlék v závislosti na režimu jejich tepelného ošetření a době trvanlivosti. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60076658:12220/03:00004890!RIV/2004/MSM/122204/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60076658:12220/03:00004890
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fresh milk, UHT milk, ESL milk, paired comparison test (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce skotu: sborník
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Samková, Eva
- Pešek, Milan
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Scientific Pedagogical Publishing, České Budějovice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |