About: Evaluation of favour of fresh and UHT milk.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Group of young consumers (aged 20 - 23) evaluated fresh and UHT milk by means of paired comparison test. All young people were regular consumers of milk. Results of test were not statistically significant. (en)
  • 31 posuzovatelů ve věku 20 - 23 let posuzovalo párovým porovnávacím testem vzorky konzumního mléka tepelně ošetřeného běžnou pasterací (%22čerstvé%22 mléko) a UHT záhřevem (trvanlivé mléko). Při určování preferencí dávalo přednost %22čerstvému%22 mléku před mlékem trvanlivým 12 posuzovatelů. Výsledky nebyly statisticky významné
Title
  • Evaluation of favour of fresh and UHT milk. (en)
  • Posouzení obliby %22čerstvého%22 a trvanlivého konzumního mléka u mladých spotřebitelů.
  • Posouzení obliby %22čerstvého%22 a trvanlivého konzumního mléka u mladých spotřebitelů. (cs)
skos:prefLabel
  • Evaluation of favour of fresh and UHT milk. (en)
  • Posouzení obliby %22čerstvého%22 a trvanlivého konzumního mléka u mladých spotřebitelů.
  • Posouzení obliby %22čerstvého%22 a trvanlivého konzumního mléka u mladých spotřebitelů. (cs)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/03:00004889!RIV/2004/MSM/122204/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 9
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 122200002)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 621830
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/03:00004889
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fresh milk, UHT milk, paired comparison test (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [68593F943CFA]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXX. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Sborník souhrnů sdělení.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Samková, Eva
  • Pešek, Milan
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software