About: Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Vakuově balené a volně balené vzorky kapřího masa byly skladovány při teplotě 3 oC. Byly sledovány chemické, senzorické a mikrobiální změny během doby skladování. Bylo sledováno sedm biogenních aminů (putrescin, kadaverin, spermidin, spermin, histamin, tyramin a tryptamin). Mikrobiálním a sensorickým změnám nejvíce odpovídaly změny obsahu putrescinu a kadaverinu. Nízká teplota skladování měla dominantní vliv, který se projevil v nižším obsahu biogenních aminů a vyšší kvalitě masa. Při teplotě 15 oC bylvliv typu balení málo průkazný. Vakuové balení při teplotě skladování 3 oC prodloužilo dobu použitelnosti o 3 až 5 dnů
  • Vakuově balené a volně balené vzorky kapřího masa byly skladovány při teplotě 3 oC. Byly sledovány chemické, senzorické a mikrobiální změny během doby skladování. Bylo sledováno sedm biogenních aminů (putrescin, kadaverin, spermidin, spermin, histamin, tyramin a tryptamin). Mikrobiálním a sensorickým změnám nejvíce odpovídaly změny obsahu putrescinu a kadaverinu. Nízká teplota skladování měla dominantní vliv, který se projevil v nižším obsahu biogenních aminů a vyšší kvalitě masa. Při teplotě 15 oC bylvliv typu balení málo průkazný. Vakuové balení při teplotě skladování 3 oC prodloužilo dobu použitelnosti o 3 až 5 dnů (en)
Title
  • Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures
  • Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures (en)
skos:prefLabel
  • Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures
  • Biogenic amines in vacuum packed and non-vacuum packed flesh of carp (Cyprinus carpio) stored at different temperatures (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/03:00004790!RIV/2004/GA0/122204/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 20
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(GA525/02/1077), P(OC 922.001), Z(MSM 122200002)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 599837
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/03:00004790
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • biogenic amines; putrescine; freshwater fish; carp; quality changes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F477FAFA2BD8]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Barcelona
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Universitat Autonoma de Barcelona
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Health implications of dietary amines. Barcelona, Universitat Autonoma de Barcelona
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Křížek, Martin
  • Vorlová, Lenka
  • Vácha, František
  • Cupáková, Šárka
  • Lukášová, Jindra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Universitat Autonoma de Barcelona
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software