Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this paper is analyse of carcasses in progeny of sires of Czech Fleckvieh. In: Chov skotu, vol. 7, issue 6, 2010, p. 18-19, ISSN 1801-5409. (en)
- Chov skotu a produkce hovězího masa patří k základům živočišné produkce. Kvalitní hovězí maso je důležitým zdrojem bílkovin, vitamínů a minerálů. Český strakatý skot je šlechtěn na mléčnou a masnou užitkovost a právě na hodnocení masné užitkovosti jsme se zaměřili v tomto příspěvku. Chov skotu, roč. 7, č. 6, 2010, s. 18-19, ISSN 1801-5409
- Chov skotu a produkce hovězího masa patří k základům živočišné produkce. Kvalitní hovězí maso je důležitým zdrojem bílkovin, vitamínů a minerálů. Český strakatý skot je šlechtěn na mléčnou a masnou užitkovost a právě na hodnocení masné užitkovosti jsme se zaměřili v tomto příspěvku. Chov skotu, roč. 7, č. 6, 2010, s. 18-19, ISSN 1801-5409 (cs)
|
Title
| - Složení jatečných těl a křehkost masa. Rozbor jatečně upravených těl potomků testovaných býků českého strakatého skotu
- Složení jatečných těl a křehkost masa. Rozbor jatečně upravených těl potomků testovaných býků českého strakatého skotu (cs)
- Carcass composition and beef tenderness. Analyse of carcasses in progeny of sires of Czech Fleckvieh (en)
|
skos:prefLabel
| - Složení jatečných těl a křehkost masa. Rozbor jatečně upravených těl potomků testovaných býků českého strakatého skotu
- Složení jatečných těl a křehkost masa. Rozbor jatečně upravených těl potomků testovaných býků českého strakatého skotu (cs)
- Carcass composition and beef tenderness. Analyse of carcasses in progeny of sires of Czech Fleckvieh (en)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/10:#0000402!RIV11-MSM-49608851
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B06107), P(2B08037), Z(MSM2678846201)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/10:#0000402
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat quality; carcass (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bezdíček, Jiří
- Dufek, Aleš
- Homola, Miroslav
- Voříšková, Jarmila
- Říha, Jan
- Šubrt, Jan
- Bjelka, Marek
- Procházková, Markéta
- Kubica, Jan
- Vacátko, Evžen
- Šarovská, Lenka
- Kousalová, Ludmila
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |