AttributesValues
rdf:type
Description
  • This paper was focused on improvement of post school education. The results of questionnaire were evaluated. The results of the survey were as follows: 24.0 % out of men and 20.5 % out of women participated in the education seminar; 9.6 % out of respondents were 31-50 years old, 8.4 % were over 50 years of their age and 7.2 % in the age from 21 to 30 years; 20.5 % out of listeners had mostly university degree of education; agricultural type of education (37.3 %) predominated in listener group; the highest portion out of participants came from locations Šumperk (20.5 %), Brno and Prague; seminar was evaluated as excellent (19.3 %), very good (20.5 %) and good (4.8 %) from organization point of view; seminar was evaluated as excellent (14.5 %), very good (24.1 %) and good (6.0 %) from professional point of view. In: Výzkum v chovu skotu (Series B – Technical Papers), 2009, 51, 1. pp. 49–62. ISSN 0139-7265. (en)
  • V současné moderní rozvinuté společnosti je kladen stále větší důraz na odborné celoživotní vzdělávání a rozvoj lidských zdrojů. Tento příspěvek byl zaměřen na zlepšení vzdělávání dospělých pomocí transferu informací ze zákl. a aplit. zemědělského výzkumu do praxe. Odpovědi zaznamenané v dotaznících byly zpracovány. Byly zjištěny následující výsledky: vzdělávacího semináře se zúčastnilo 24,0 % mužů a 20,5 % žen; 9,6 % respondentů bylo ve věku 31-50 let, 8,4 % nad 50 let věku a 7,2 % ve věku 21-30 let; většinu tvořili posluchači s vysokoškolským stupněm vzdělání (20,5 %); u účastníků převažoval typ zemědělského vzdělání (37,3 %); nejvyšší podíl účastníků byl z lokalit Šumperk (20,5 %), Brno a Praha; z hlediska organizačního byl seminář hodnocen jako výborný (19,3 %), velmi dobrý (20,5 %) a dobrý (4,8 %); z hlediska odborné úrovně byl seminář hodnocen jako výborný (14,5 %), velmi dobrý (24,1 %) a dobrý (6,0%). In: Výzkum v chovu skotu (Série B – Technická sdělení), 2009, 51, 1. s. 49–62. ISSN 0139-7265.
  • V současné moderní rozvinuté společnosti je kladen stále větší důraz na odborné celoživotní vzdělávání a rozvoj lidských zdrojů. Tento příspěvek byl zaměřen na zlepšení vzdělávání dospělých pomocí transferu informací ze zákl. a aplit. zemědělského výzkumu do praxe. Odpovědi zaznamenané v dotaznících byly zpracovány. Byly zjištěny následující výsledky: vzdělávacího semináře se zúčastnilo 24,0 % mužů a 20,5 % žen; 9,6 % respondentů bylo ve věku 31-50 let, 8,4 % nad 50 let věku a 7,2 % ve věku 21-30 let; většinu tvořili posluchači s vysokoškolským stupněm vzdělání (20,5 %); u účastníků převažoval typ zemědělského vzdělání (37,3 %); nejvyšší podíl účastníků byl z lokalit Šumperk (20,5 %), Brno a Praha; z hlediska organizačního byl seminář hodnocen jako výborný (19,3 %), velmi dobrý (20,5 %) a dobrý (4,8 %); z hlediska odborné úrovně byl seminář hodnocen jako výborný (14,5 %), velmi dobrý (24,1 %) a dobrý (6,0%). In: Výzkum v chovu skotu (Série B – Technická sdělení), 2009, 51, 1. s. 49–62. ISSN 0139-7265. (cs)
Title
  • Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků.
  • Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků. (cs)
  • The impact of professional education on area of cattle keeping – agricultural production practice and food biotechnological modifications for support of positive health impacts of milk and milk products (en)
skos:prefLabel
  • Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků.
  • Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků. (cs)
  • The impact of professional education on area of cattle keeping – agricultural production practice and food biotechnological modifications for support of positive health impacts of milk and milk products (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/09:#0000352!RIV10-MSM-49608851
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2E06033)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 311174
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/09:#0000352
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • education; questionnaire; feedback; dairy cow; milk (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [87E08C5D7846]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hanuš, Oto
  • Jedelská, Radoslava
  • Kopecký, Jaroslav
  • Říha, Jan
  • Koza, Marian
  • Suchá, Sylva
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software