Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - This paper was focused on improvement of post school education. The results of questionnaire were evaluated. The results of the survey were as follows: 24.0 % out of men and 20.5 % out of women participated in the education seminar; 9.6 % out of respondents were 31-50 years old, 8.4 % were over 50 years of their age and 7.2 % in the age from 21 to 30 years; 20.5 % out of listeners had mostly university degree of education; agricultural type of education (37.3 %) predominated in listener group; the highest portion out of participants came from locations Šumperk (20.5 %), Brno and Prague; seminar was evaluated as excellent (19.3 %), very good (20.5 %) and good (4.8 %) from organization point of view; seminar was evaluated as excellent (14.5 %), very good (24.1 %) and good (6.0 %) from professional point of view. In: Výzkum v chovu skotu (Series B – Technical Papers), 2009, 51, 1. pp. 49–62. ISSN 0139-7265. (en)
- V současné moderní rozvinuté společnosti je kladen stále větší důraz na odborné celoživotní vzdělávání a rozvoj lidských zdrojů. Tento příspěvek byl zaměřen na zlepšení vzdělávání dospělých pomocí transferu informací ze zákl. a aplit. zemědělského výzkumu do praxe. Odpovědi zaznamenané v dotaznících byly zpracovány. Byly zjištěny následující výsledky: vzdělávacího semináře se zúčastnilo 24,0 % mužů a 20,5 % žen; 9,6 % respondentů bylo ve věku 31-50 let, 8,4 % nad 50 let věku a 7,2 % ve věku 21-30 let; většinu tvořili posluchači s vysokoškolským stupněm vzdělání (20,5 %); u účastníků převažoval typ zemědělského vzdělání (37,3 %); nejvyšší podíl účastníků byl z lokalit Šumperk (20,5 %), Brno a Praha; z hlediska organizačního byl seminář hodnocen jako výborný (19,3 %), velmi dobrý (20,5 %) a dobrý (4,8 %); z hlediska odborné úrovně byl seminář hodnocen jako výborný (14,5 %), velmi dobrý (24,1 %) a dobrý (6,0%). In: Výzkum v chovu skotu (Série B – Technická sdělení), 2009, 51, 1. s. 49–62. ISSN 0139-7265.
- V současné moderní rozvinuté společnosti je kladen stále větší důraz na odborné celoživotní vzdělávání a rozvoj lidských zdrojů. Tento příspěvek byl zaměřen na zlepšení vzdělávání dospělých pomocí transferu informací ze zákl. a aplit. zemědělského výzkumu do praxe. Odpovědi zaznamenané v dotaznících byly zpracovány. Byly zjištěny následující výsledky: vzdělávacího semináře se zúčastnilo 24,0 % mužů a 20,5 % žen; 9,6 % respondentů bylo ve věku 31-50 let, 8,4 % nad 50 let věku a 7,2 % ve věku 21-30 let; většinu tvořili posluchači s vysokoškolským stupněm vzdělání (20,5 %); u účastníků převažoval typ zemědělského vzdělání (37,3 %); nejvyšší podíl účastníků byl z lokalit Šumperk (20,5 %), Brno a Praha; z hlediska organizačního byl seminář hodnocen jako výborný (19,3 %), velmi dobrý (20,5 %) a dobrý (4,8 %); z hlediska odborné úrovně byl seminář hodnocen jako výborný (14,5 %), velmi dobrý (24,1 %) a dobrý (6,0%). In: Výzkum v chovu skotu (Série B – Technická sdělení), 2009, 51, 1. s. 49–62. ISSN 0139-7265. (cs)
|
Title
| - Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků.
- Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků. (cs)
- The impact of professional education on area of cattle keeping – agricultural production practice and food biotechnological modifications for support of positive health impacts of milk and milk products (en)
|
skos:prefLabel
| - Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků.
- Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků. (cs)
- The impact of professional education on area of cattle keeping – agricultural production practice and food biotechnological modifications for support of positive health impacts of milk and milk products (en)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/09:#0000352!RIV10-MSM-49608851
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/09:#0000352
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - education; questionnaire; feedback; dairy cow; milk (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hanuš, Oto
- Jedelská, Radoslava
- Kopecký, Jaroslav
- Říha, Jan
- Koza, Marian
- Suchá, Sylva
|