Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Práce se zabývá některými vybranými srovnáními hygienických postupů zajištění kvality mléka u krav, koz a ovcí. Také zmiňuje srovnání některých výsledků hygienických ukazatelů a jejich vztahů ke složení mléka u krav, koz a ovcí. Zmiňovanými ukazateli kvality mléka jsou zejména počet somatických buněk, celkový počet mikroorganismů, psychrotrofní mikroorganismy, sporuláty a výskyt patogenů včetně jejich citlivosti vůči vybraným antibiotikům u ovcí a koz. In: Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI., Mendelova univerzita v Brně, 2009. ISBN 978-80-7375-300-9.
- Práce se zabývá některými vybranými srovnáními hygienických postupů zajištění kvality mléka u krav, koz a ovcí. Také zmiňuje srovnání některých výsledků hygienických ukazatelů a jejich vztahů ke složení mléka u krav, koz a ovcí. Zmiňovanými ukazateli kvality mléka jsou zejména počet somatických buněk, celkový počet mikroorganismů, psychrotrofní mikroorganismy, sporuláty a výskyt patogenů včetně jejich citlivosti vůči vybraným antibiotikům u ovcí a koz. In: Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI., Mendelova univerzita v Brně, 2009. ISBN 978-80-7375-300-9. (cs)
- Paper is aimed at some chosen comparisons of hygienic procedures for assurance of milk quality in cows, goats and ewes. Comparison of some results of hygiene indicators and their relationships to cow, goat and ewe milk composition is also mentioned. The introduced milk quality indicators are especially somatic cell count, total count of bacteria, psychrothropic bacteria, sporulates and pathogen occurrence including their resistance against choosen antibiotica in sheep and goats. In: Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI., Mendelova univerzita v Brně, 2009. ISBN 978-80-7375-300-9. (en)
|
Title
| - Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců
- Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců (cs)
- Procedures and results of milk hygiene quality of cows and small ruminants (en)
|
skos:prefLabel
| - Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců
- Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců (cs)
- Procedures and results of milk hygiene quality of cows and small ruminants (en)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/09:#0000348!RIV10-MZE-49608851
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/09:#0000348
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hygiene; quality; raw milk; cow; goat; ewe; conjugated linoleic acid; total bacteria count (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hanuš, Oto
- Kopecký, Jaroslav
- Sojková, Kamila
- Vyletělová, Marcela
- Nejeschlebová, Ludmila
- Vorlíček, Z.
|