About: Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Práce se zabývá některými vybranými srovnáními hygienických postupů zajištění kvality mléka u krav, koz a ovcí. Také zmiňuje srovnání některých výsledků hygienických ukazatelů a jejich vztahů ke složení mléka u krav, koz a ovcí. Zmiňovanými ukazateli kvality mléka jsou zejména počet somatických buněk, celkový počet mikroorganismů, psychrotrofní mikroorganismy, sporuláty a výskyt patogenů včetně jejich citlivosti vůči vybraným antibiotikům u ovcí a koz. In: Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI., Mendelova univerzita v Brně, 2009. ISBN 978-80-7375-300-9.
  • Práce se zabývá některými vybranými srovnáními hygienických postupů zajištění kvality mléka u krav, koz a ovcí. Také zmiňuje srovnání některých výsledků hygienických ukazatelů a jejich vztahů ke složení mléka u krav, koz a ovcí. Zmiňovanými ukazateli kvality mléka jsou zejména počet somatických buněk, celkový počet mikroorganismů, psychrotrofní mikroorganismy, sporuláty a výskyt patogenů včetně jejich citlivosti vůči vybraným antibiotikům u ovcí a koz. In: Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI., Mendelova univerzita v Brně, 2009. ISBN 978-80-7375-300-9. (cs)
  • Paper is aimed at some chosen comparisons of hygienic procedures for assurance of milk quality in cows, goats and ewes. Comparison of some results of hygiene indicators and their relationships to cow, goat and ewe milk composition is also mentioned. The introduced milk quality indicators are especially somatic cell count, total count of bacteria, psychrothropic bacteria, sporulates and pathogen occurrence including their resistance against choosen antibiotica in sheep and goats. In: Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI., Mendelova univerzita v Brně, 2009. ISBN 978-80-7375-300-9. (en)
Title
  • Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců
  • Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců (cs)
  • Procedures and results of milk hygiene quality of cows and small ruminants (en)
skos:prefLabel
  • Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců
  • Postupy a výsledky hygienické kvality mléka krav a malých přežvýkavců (cs)
  • Procedures and results of milk hygiene quality of cows and small ruminants (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/09:#0000348!RIV10-MZE-49608851
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1G58063), P(LA331)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 334744
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/09:#0000348
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • hygiene; quality; raw milk; cow; goat; ewe; conjugated linoleic acid; total bacteria count (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4C86329842F8]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hanuš, Oto
  • Kopecký, Jaroslav
  • Sojková, Kamila
  • Vyletělová, Marcela
  • Nejeschlebová, Ludmila
  • Vorlíček, Z.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software