About: Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In the paper, associations of growth hormone, Pit-1 and calpain genes and shear force of grilled beef in 28th day of maturation were evaluated and perspective combinations of genes influences were postulated. Citation: Říha J., Bezdíček J., Čítek J., Voříšková J., and Řehout V. (2009). Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a CAPN1 na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. In Sborník příspěvků z konference Den masa 2009, ISBN-80-213-2005-5, pp. 39-41, Czech University of Life Sciences, Prague, CZ. (en)
  • V práci byly vyhodnoceny asociace růstového hormonu, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu hovězího masa v 28 dnech zrání. Současně byly stanoveny perspektivní genotypové kombinace. Citace: Říha J., Bezdíček J., Čítek J., Voříšková J., and Řehout V. (2009). Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a CAPN1 na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. In Sborník příspěvků z konference Den masa 2009, ISBN-80-213-2005-5, pp. 39-41, Czech University of Life Sciences, Prague, CZ.
  • V práci byly vyhodnoceny asociace růstového hormonu, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu hovězího masa v 28 dnech zrání. Současně byly stanoveny perspektivní genotypové kombinace. Citace: Říha J., Bezdíček J., Čítek J., Voříšková J., and Řehout V. (2009). Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a CAPN1 na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. In Sborník příspěvků z konference Den masa 2009, ISBN-80-213-2005-5, pp. 39-41, Czech University of Life Sciences, Prague, CZ. (cs)
Title
  • Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání.
  • Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. (cs)
  • The effect of GH, Pit-1 and CAPN1 interactions on the shear force of grilled beef in 28 days of maturation period. (en)
skos:prefLabel
  • Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání.
  • Vliv interakcí genotypů GH, Pit-1 a calpainu na střižnou sílu grilovaného hovězího masa v 28 dnech zrání. (cs)
  • The effect of GH, Pit-1 and CAPN1 interactions on the shear force of grilled beef in 28 days of maturation period. (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/09:#0000335!RIV10-MSM-49608851
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08037), Z(MSM6007665806)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 349280
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/09:#0000335
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beef quality; CAPN1, Pit-1, GH; shear force (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [57460D1792E0]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bezdíček, Jiří
  • Říha, Jan
  • Čítek, J.
  • Řehout, V.
  • Voříšková, J.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 35 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software