About: Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Proc. Meat 2009, Prague:33-36. ISBN 978-80-213-2005-5 We used the asymptotic regression mixed-effects model to describe cooking loss during long-term aging period 2, 16, 30, 44 d post-mortem in beef. We found out significant effect of age, carcass weight and sex (heifers, steers) on the asymptote. The effect of fattening system was above the convention level (p=0.0507). Only sex has the significant effect on the R0 (cooking loss in the slaughter time). (en)
  • Příspěvek na konferenci Den Masa, Praha 24.11. 2009:33-36. ISBN 978-80-213-2005-5. V příspěvku je představeno hodnocení experimentu, kde se studoval vliv pohlaví, způsobu výkrmu a dalších vlivů na ztrátu vody varem v závislosti na době zrání ve vakuu u hovězího masa. Závislost vykazovala nelineární charakter a experimentální uspořádání vyžadovalo použití modelů se smíšenými efekty.
  • Příspěvek na konferenci Den Masa, Praha 24.11. 2009:33-36. ISBN 978-80-213-2005-5. V příspěvku je představeno hodnocení experimentu, kde se studoval vliv pohlaví, způsobu výkrmu a dalších vlivů na ztrátu vody varem v závislosti na době zrání ve vakuu u hovězího masa. Závislost vykazovala nelineární charakter a experimentální uspořádání vyžadovalo použití modelů se smíšenými efekty. (cs)
Title
  • Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání
  • Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání (cs)
  • Evalutation of effect of extensive fattening system in cattle on cooking loss in aging beef (en)
skos:prefLabel
  • Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání
  • Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání (cs)
  • Evalutation of effect of extensive fattening system in cattle on cooking loss in aging beef (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/09:#0000318!RIV10-MSM-49608851
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08037), Z(MSM2678846201)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 317497
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/09:#0000318
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beef; quality; cooking loss; mixed effects (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [78FB7ED8A4F1]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dufek, Aleš
  • Homola, Miroslav
  • Simeonovová, Jana
  • Říha, Jan
  • Šubrt, Jan
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software