Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Proc. Meat 2009, Prague:33-36. ISBN 978-80-213-2005-5 We used the asymptotic regression mixed-effects model to describe cooking loss during long-term aging period 2, 16, 30, 44 d post-mortem in beef. We found out significant effect of age, carcass weight and sex (heifers, steers) on the asymptote. The effect of fattening system was above the convention level (p=0.0507). Only sex has the significant effect on the R0 (cooking loss in the slaughter time). (en)
- Příspěvek na konferenci Den Masa, Praha 24.11. 2009:33-36. ISBN 978-80-213-2005-5. V příspěvku je představeno hodnocení experimentu, kde se studoval vliv pohlaví, způsobu výkrmu a dalších vlivů na ztrátu vody varem v závislosti na době zrání ve vakuu u hovězího masa. Závislost vykazovala nelineární charakter a experimentální uspořádání vyžadovalo použití modelů se smíšenými efekty.
- Příspěvek na konferenci Den Masa, Praha 24.11. 2009:33-36. ISBN 978-80-213-2005-5. V příspěvku je představeno hodnocení experimentu, kde se studoval vliv pohlaví, způsobu výkrmu a dalších vlivů na ztrátu vody varem v závislosti na době zrání ve vakuu u hovězího masa. Závislost vykazovala nelineární charakter a experimentální uspořádání vyžadovalo použití modelů se smíšenými efekty. (cs)
|
Title
| - Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání
- Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání (cs)
- Evalutation of effect of extensive fattening system in cattle on cooking loss in aging beef (en)
|
skos:prefLabel
| - Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání
- Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání (cs)
- Evalutation of effect of extensive fattening system in cattle on cooking loss in aging beef (en)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/09:#0000318!RIV10-MSM-49608851
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B08037), Z(MSM2678846201)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/09:#0000318
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - beef; quality; cooking loss; mixed effects (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dufek, Aleš
- Homola, Miroslav
- Simeonovová, Jana
- Říha, Jan
- Šubrt, Jan
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |