About: Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Odborná práce je zaměřena na zlepšení postgraduálního vzdělávání pomocí transferu informací ze základního a aplikovaného zemědělského výzkumu do praxe. Byly hodnoceny odpovědi v dotaznících. Byly zjištěny následující výsledky: dotazník vyplnilo 50, tj. 75,8 % z celkového počtu 66 účastníků. 36,0 % zúčastněných byly ženy a 64,0 % muži. 26,0 % posluchačů bylo ve věku 21 až 30 let, 44,0 % ve věku 31 až 50 let a 30,0 % všech účastníků bylo starších než 50 let. Největší podíl účastníků dosáhl univerzitního vzdělání 74,0 % všech respondentů mělo vzdělání zemědělské. 58,0 % respondentů označilo organizační úroveň semináře za vynikající a 34,0 % za velmi dobrou. 42,0 % respondentů označilo odbornou úroveň semináře jako vynikající a 46 % jako velmi dobrou.
  • Odborná práce je zaměřena na zlepšení postgraduálního vzdělávání pomocí transferu informací ze základního a aplikovaného zemědělského výzkumu do praxe. Byly hodnoceny odpovědi v dotaznících. Byly zjištěny následující výsledky: dotazník vyplnilo 50, tj. 75,8 % z celkového počtu 66 účastníků. 36,0 % zúčastněných byly ženy a 64,0 % muži. 26,0 % posluchačů bylo ve věku 21 až 30 let, 44,0 % ve věku 31 až 50 let a 30,0 % všech účastníků bylo starších než 50 let. Největší podíl účastníků dosáhl univerzitního vzdělání 74,0 % všech respondentů mělo vzdělání zemědělské. 58,0 % respondentů označilo organizační úroveň semináře za vynikající a 34,0 % za velmi dobrou. 42,0 % respondentů označilo odbornou úroveň semináře jako vynikající a 46 % jako velmi dobrou. (cs)
  • Professional paper was focused on improvement of post school education by transfer of information from basic and applied agricultural research to working power in practice. The results of questionnaire were evaluated. The results of the survey were as follows: 50 participants of seminar from 66 fulfiled the questionnaire, it is 75.8 %. 36.0 % participants were woman and 64.0 % men. 26.0 % of listeners were at age from 21 to 30 years, 44.0 % from 31 to 50 years and 30.0 % over 50 years. The most frequent education occurrence in participant group was university degree. 74.0 % of listeners had agriculture type of education. 58.0 % of respondents indicated the organisation level of seminar as excellent and 34.0 % as very good. 42.0 % of respondents indicated the professional level of seminar as excellent and 46 % as very good. (en)
Title
  • Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování
  • Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování (cs)
  • The impact of professional education on area of cattle keeping – important factors of beef quality and its processing (en)
skos:prefLabel
  • Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování
  • Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování (cs)
  • The impact of professional education on area of cattle keeping – important factors of beef quality and its processing (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/08:#0000193!RIV09-MSM-49608851
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2E06033)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 364197
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/08:#0000193
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • professional education; transfer of information; agricultural research; practice (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C56BDAD0DC66]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výzkum v chovu skotu
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 50
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hadrová, Sylvie
  • Hanuš, Oto
  • Kopecký, Jaroslav
  • Pozdíšek, Jan
  • Říha, Jan
  • Třináctý, Jiří
  • Bjelka, Marek
  • Koza, Marian
  • Suchá, Sylva
issn
  • 0139-7265
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software