About: Effect of slaughter weight on quality parameters of carcass body.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo vyhodnotit vliv rozdílné hmotnosti zvířat (býků) při porážce na vybrané parametry jatečné hodnoty. Po disekci byly zjištěny podíly jednotlivých skupin tkání. Intenzita výkrmu, náklady na přírůstek 1 kg JUT a finální porážková hmotnost mají zásadní vliv na ekonomiku výkrmu.
  • Cílem práce bylo vyhodnotit vliv rozdílné hmotnosti zvířat (býků) při porážce na vybrané parametry jatečné hodnoty. Po disekci byly zjištěny podíly jednotlivých skupin tkání. Intenzita výkrmu, náklady na přírůstek 1 kg JUT a finální porážková hmotnost mají zásadní vliv na ekonomiku výkrmu. (cs)
  • The purpose of the work was to evaluate effect of different slaughter weight of bulls on chosen carcass value parameters. Portions of single groups of tissues were weighted after dissection. Fattening intensity, expenses per 1kg of slaughter body gain and final slaughter weight affect the economy of fattening. (en)
Title
  • Effect of slaughter weight on quality parameters of carcass body. (en)
  • Vliv porážkové hmotnosti na parametry kvality JUT.
  • Vliv porážkové hmotnosti na parametry kvality JUT. (cs)
skos:prefLabel
  • Effect of slaughter weight on quality parameters of carcass body. (en)
  • Vliv porážkové hmotnosti na parametry kvality JUT.
  • Vliv porážkové hmotnosti na parametry kvality JUT. (cs)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/06:8P011137!RIV08-MZE-49608851
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 95-102
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3020)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 506654
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/06:8P011137
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • slaugter weigt; meat quality; beef cattle; meatiness; fatness; SEUROP (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A1A80E44042E]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Aktuální otázky produkce jatečných zvířat
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Homola, Miroslav
  • Říha, Jan
  • Bjelka, Marek
  • Šubrt, J.
  • Havlíčková, Markéta
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-976-9
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software