Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The contribution with original paper, which is focused on problem of milk fatty acids. There were 16 bulk samples of milk prepared from eight genetically and nutritionally different herds of Czech Pied Cattle and Holstein Cattle during winter and summer season. There were 37 milk indicators and 27 data concerning fatty acids composition characterized in samples by means of physical-chemical methods. Some interesting relations between the content of fatty acids (FAs) and common, as well as specific milk indicators were found by means of regression analysis. (en)
- Příspěvek s původní prací zaměřenou na problematiku mastných kyselin v mléce. V průběhu zimní a letní sezóny bylo odebráno 16 bazénových vzorků mléka z osmi geneticky a výživářsky rozdílných chovů českého strakatého a holštýnského skotu. Aplikací fyzikálně-chemických metod byly vzorky charakterizovány celkem 37 mléčnými parametry a 27 daty o skladbě mastných kyselin. Regresní analýzou byly nalezeny některé zajímavé vztahy mezi obsahem mastných kyselin (FAs) a běžnými i specifickými mléčnými ukazateli.
- Příspěvek s původní prací zaměřenou na problematiku mastných kyselin v mléce. V průběhu zimní a letní sezóny bylo odebráno 16 bazénových vzorků mléka z osmi geneticky a výživářsky rozdílných chovů českého strakatého a holštýnského skotu. Aplikací fyzikálně-chemických metod byly vzorky charakterizovány celkem 37 mléčnými parametry a 27 daty o skladbě mastných kyselin. Regresní analýzou byly nalezeny některé zajímavé vztahy mezi obsahem mastných kyselin (FAs) a běžnými i specifickými mléčnými ukazateli. (cs)
|
Title
| - An evaluation of the milk quality in terms of fatty acids distribution in milk fat, relationships between selected milk indicators examination. (en)
- Hodnocení kvality mléka z hlediska zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku, vztahy s vybranými mléčnými ukazateli.
- Hodnocení kvality mléka z hlediska zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku, vztahy s vybranými mléčnými ukazateli. (cs)
|
skos:prefLabel
| - An evaluation of the milk quality in terms of fatty acids distribution in milk fat, relationships between selected milk indicators examination. (en)
- Hodnocení kvality mléka z hlediska zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku, vztahy s vybranými mléčnými ukazateli.
- Hodnocení kvality mléka z hlediska zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku, vztahy s vybranými mléčnými ukazateli. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/06:#0000042!RIV08-MZE-49608851
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/06:#0000042
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Czech pied cattle; Holstein cattle; milk fat; fatty acids; milk indicators (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Agroregion 2006 - Zvyšování konkurenceschopnosti v zemědělství, Sekce 1: Zdraví a kvalita produkce zvířat - základ konkurenceschopnosti
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hanuš, Oto
- Macek, Antonín
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta
|
https://schema.org/isbn
| |