Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The article points up possibilities of sensory examination of lamb meat concerning increasing lamb meat consumption on the Czech market. Relation of colour, juiciness and fragility of meat to the slaughter age as well as correlation of juiciness and colour of meat to fatness of meat were evaluated. (en)
- Článek zdůrazňuje možnosti posuzování senzorické kvality jehněčího masa ve vztahu ke zvýšení jeho spotřeby na českém trhu. Byl sledován vztah barvy, šťavnatosti a křehkosti masa k věku při porážce a dále korelace šťavnatosti a barvy masa k jeho protučnění.
- Článek zdůrazňuje možnosti posuzování senzorické kvality jehněčího masa ve vztahu ke zvýšení jeho spotřeby na českém trhu. Byl sledován vztah barvy, šťavnatosti a křehkosti masa k věku při porážce a dále korelace šťavnatosti a barvy masa k jeho protučnění. (cs)
|
Title
| - Sensory classification of lamb meat. (en)
- Senzorické hodnocení jehněčího masa.
- Senzorické hodnocení jehněčího masa. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sensory classification of lamb meat. (en)
- Senzorické hodnocení jehněčího masa.
- Senzorické hodnocení jehněčího masa. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/06:#0000010!RIV08-MSM-49608851
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/06:#0000010
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sheep; lamb meat; sensory quality of meat (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Ovce – kozy Seč 2006, Pastva ovcí a koz jako prostředek údržby trvalých travních porostů v chráněných územích.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hegedüšová, Zdeňka
- Novotná, L.
- Kuchtík, J.
- Filipčík, R.
- Dobeš, I.
- Jarošová, A.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Svaz chovatelů ovcí a koz v ČR
|