About: Sensory classification of lamb meat.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The article points up possibilities of sensory examination of lamb meat concerning increasing lamb meat consumption on the Czech market. Relation of colour, juiciness and fragility of meat to the slaughter age as well as correlation of juiciness and colour of meat to fatness of meat were evaluated. (en)
  • Článek zdůrazňuje možnosti posuzování senzorické kvality jehněčího masa ve vztahu ke zvýšení jeho spotřeby na českém trhu. Byl sledován vztah barvy, šťavnatosti a křehkosti masa k věku při porážce a dále korelace šťavnatosti a barvy masa k jeho protučnění.
  • Článek zdůrazňuje možnosti posuzování senzorické kvality jehněčího masa ve vztahu ke zvýšení jeho spotřeby na českém trhu. Byl sledován vztah barvy, šťavnatosti a křehkosti masa k věku při porážce a dále korelace šťavnatosti a barvy masa k jeho protučnění. (cs)
Title
  • Sensory classification of lamb meat. (en)
  • Senzorické hodnocení jehněčího masa.
  • Senzorické hodnocení jehněčího masa. (cs)
skos:prefLabel
  • Sensory classification of lamb meat. (en)
  • Senzorické hodnocení jehněčího masa.
  • Senzorické hodnocení jehněčího masa. (cs)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/06:#0000010!RIV08-MSM-49608851
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 127-130
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06108)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 498927
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/06:#0000010
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sheep; lamb meat; sensory quality of meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [98D83538D0A9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Seč
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Ovce – kozy Seč 2006, Pastva ovcí a koz jako prostředek údržby trvalých travních porostů v chráněných územích.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hegedüšová, Zdeňka
  • Novotná, L.
  • Kuchtík, J.
  • Filipčík, R.
  • Dobeš, I.
  • Jarošová, A.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
issn
  • 1213-600X
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Svaz chovatelů ovcí a koz v ČR
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software