About: Vliv odběru vzorku a základního ošetření mléka na bod mrznutí mléka a další ukazatele jeho složení     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Bod mrznutí mléka (BMM) je významným a poměrně stabilním fyzikálním parametrem. Pohybuje se nejčastěji v hodnotách –0,510 až –0,535 °C vlivem osmoticky aktivních složek mléka. Cílem sledování proto bylo posoudit vliv odběru vzorku a standardizace mléka ve smyslu modifikace obsahu tuku v identickém vzorku na BMM ale i ostatní mléčné parametry.
  • Bod mrznutí mléka (BMM) je významným a poměrně stabilním fyzikálním parametrem. Pohybuje se nejčastěji v hodnotách –0,510 až –0,535 °C vlivem osmoticky aktivních složek mléka. Cílem sledování proto bylo posoudit vliv odběru vzorku a standardizace mléka ve smyslu modifikace obsahu tuku v identickém vzorku na BMM ale i ostatní mléčné parametry. (cs)
  • The milk freezing point (BMM) is important physical parameter. It can be influenced by the: water addition at milking of dairy cows (by a technological mistakes); nourishment and feeding of dairy cows; breed of cows; season; stage of lactation; health state of dairy cows (mastitis, stress and so on). (en)
Title
  • Vliv odběru vzorku a základního ošetření mléka na bod mrznutí mléka a další ukazatele jeho složení
  • Vliv odběru vzorku a základního ošetření mléka na bod mrznutí mléka a další ukazatele jeho složení (cs)
  • Impacts of the sampling of milk and the basic milk treatment on its freezing point and other compositional parameters (en)
skos:prefLabel
  • Vliv odběru vzorku a základního ošetření mléka na bod mrznutí mléka a další ukazatele jeho složení
  • Vliv odběru vzorku a základního ošetření mléka na bod mrznutí mléka a další ukazatele jeho složení (cs)
  • Impacts of the sampling of milk and the basic milk treatment on its freezing point and other compositional parameters (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/04:8P011211!RIV08-MZE-49608851
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 10-17
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3018)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 592841
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/04:8P011211
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • milk; milk freezing point; bulk milk (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8C8153E0C9C6]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výzkum v chovu skotu
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 45
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hanuš, Oto
  • Jedelská, Radoslava
issn
  • 0139-7265
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software