About: Čerstvé konzumní mléko s prodlouženou trvanlivostí - nová kvalitní potravina pro lidskou výživu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The proposed project would study frequency of spore-forming Bacillus strains in raw cow's milk and formation of lipolytic and proteolytic enzymes. Survival of pathogens (as spores) at pasteurization temperatures and formation of lytic enzymes at lower temperatures result in reduced technologic parameters of milk and milk products. The final phase of the project will be aimed at study and specification of a simple method estimating incidence of undesirable microflora in milk before pasteurization and a method reducing their passage into final products during technological processing. (en)
  • Řešení projektu je zaměřeno na výskyt sporotvorných bakteriálních kmenů rodu Bacillus v syrovém kravském mléce a možnost tvorby lipolytických a proteolytických enzymů. Schopnost přežívat pasterační teplotu ve formě spór, dále pak tvořit lytické enzymy při nižších teplotách má negativní dopad na technologické vlastnosti mléka a finálních produktů. Závěr projektu pak bude zaměřen na tvorbu jednoduché metody odhadu výskytu nežádoucí mikroflóry v mléce před pasterací a metodu redukce jejich průniku do finálního výrobku během technologického procesu.
Title
  • Čerstvé konzumní mléko s prodlouženou trvanlivostí - nová kvalitní potravina pro lidskou výživu
  • Čerstvé konzumní mléko s prodlouženou trvanlivostí - nová kvalitní potravina pro lidskou výživu (cs)
  • The final phase of the project will be aimed at study and specification of a simple method estimating incidence of undesirable microflora in milk before (en)
skos:prefLabel
  • Čerstvé konzumní mléko s prodlouženou trvanlivostí - nová kvalitní potravina pro lidskou výživu
  • Čerstvé konzumní mléko s prodlouženou trvanlivostí - nová kvalitní potravina pro lidskou výživu (cs)
  • The final phase of the project will be aimed at study and specification of a simple method estimating incidence of undesirable microflora in milk before (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/01:90581_1!RIV/2003/MZE/VUSKO3/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 63-63
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9058)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 675082
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/01:90581_1
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Bacillus; lytic enzymes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FD5C37945BA4]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Šumperk
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Šumperk
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník semináře Okresní Agrární komory v Šumperku - Nové trendy v organizačních, technických a hygienických postupech nákupu syrového
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vyletělová, Marcela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Okresní Agrární komora v Šumperku
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software