About: Význam zvyšování hygieny mléka podle doplňkových ukazatelů kvality.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The main milk parameter for raw milk is the total count of mesophilic bakteria. Next to this parameter the milk producers include so called the additional parameters according to their final products. To these parameters belongs thermoresistant bacteria(TRM). The ČSN norm for TRM assigns their limit 2000 CFU/ml in raw milk. Bakteria genus Bacillus and Clostridium are regarded as the main TRM agents. (en)
  • Hlavním hygienickým ukazetelem pro syrové mléko je stanovení celkového počtu mezofilních bakterií. Jednotliví zpracovatelé mléka zavádějí pro specifické výrobky další ukazatele, které jsou označovány jako doplňkové. Patří sem termorezistetní mikroorganismy (TRM). Norma ČSN uvádí jejich limitní počet 2000 CFU/ml. Hlavními zástupci TRM jsou bakterie rodu Bacillus a Clostridium.
  • Hlavním hygienickým ukazetelem pro syrové mléko je stanovení celkového počtu mezofilních bakterií. Jednotliví zpracovatelé mléka zavádějí pro specifické výrobky další ukazatele, které jsou označovány jako doplňkové. Patří sem termorezistetní mikroorganismy (TRM). Norma ČSN uvádí jejich limitní počet 2000 CFU/ml. Hlavními zástupci TRM jsou bakterie rodu Bacillus a Clostridium. (cs)
Title
  • Význam zvyšování hygieny mléka podle doplňkových ukazatelů kvality.
  • Význam zvyšování hygieny mléka podle doplňkových ukazatelů kvality. (cs)
  • Importace of increases in milk hygiene according to the additional quality parameters. (en)
skos:prefLabel
  • Význam zvyšování hygieny mléka podle doplňkových ukazatelů kvality.
  • Význam zvyšování hygieny mléka podle doplňkových ukazatelů kvality. (cs)
  • Importace of increases in milk hygiene according to the additional quality parameters. (en)
skos:notation
  • RIV/49608851:_____/01:#0000021!RIV06-MZE-49608851
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 40-44
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9058)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 702031
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/49608851:_____/01:#0000021
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • raw milk; additional parameter; sporeforming bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2DBC1A91767F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Den mléka 2001
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vyletělová, Marcela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra chovu skotu a mlékařství
https://schema.org/isbn
  • 80-213-0763-3
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software