About: Key areas for the profession of a police manager     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Article deals with the human resources present in the Police of the Czech Republic, and specifically those who hold leading business position. These leaders police should be among the most valuable resources available to the police to secure the fulfillment of tasks set. These are officers who plan and then manage and control the performance of services executive officers. For your own performance management functions of leading people to have certain powers. For the profession of police officers provided a total of 18 key areas which should cover a broad spectrum of activities of police officers. The Police Academy of the Czech Republic was conducted to research this issue - police respondents were combined studies (of police practice). Based on the analysis of the data identified the most important areas that are priorities for the police point of view the successful management of subordinates. These include expertise, communication with subordinates, self-control ability and the ability to make good decisions (en)
  • Článek se zabývá lidskými zdroji v současné Policii České republiky, a to konkrétně těmi, kteří zastávají vedoucí služební pozice. Tito vedoucí policisté by měly patřit mezi ty nejcennější zdroje, které má policie k dispozici k zabezpečení plnění stanovených úkolů. Jedná se o policisty, kteří plánují a následně řídí a kontrolují výkon služby výkonných policistů. Pro vlastní výkon manažerské funkce vedení lidí musí disponovat určitými kompetencemi. Pro výkon profese policisty je stanoveno celkem 18 klíčových oblastí, které by měly pokrýt široké spektrum činností policisty. Na Policejní akademii České republiky byl k této problematice proveden výzkum - respondenty byli policisté kombinované formy studia (policisté z praxe). Na základě analýzy získaných dat byly určeny nejdůležitější oblasti, které jsou z pohledu policistů prioritní pro úspěšné vedení podřízených. Patří sem odbornost, komunikace s podřízenými, schopnost sebeovládání a schopnost správně rozhodovat.
  • Článek se zabývá lidskými zdroji v současné Policii České republiky, a to konkrétně těmi, kteří zastávají vedoucí služební pozice. Tito vedoucí policisté by měly patřit mezi ty nejcennější zdroje, které má policie k dispozici k zabezpečení plnění stanovených úkolů. Jedná se o policisty, kteří plánují a následně řídí a kontrolují výkon služby výkonných policistů. Pro vlastní výkon manažerské funkce vedení lidí musí disponovat určitými kompetencemi. Pro výkon profese policisty je stanoveno celkem 18 klíčových oblastí, které by měly pokrýt široké spektrum činností policisty. Na Policejní akademii České republiky byl k této problematice proveden výzkum - respondenty byli policisté kombinované formy studia (policisté z praxe). Na základě analýzy získaných dat byly určeny nejdůležitější oblasti, které jsou z pohledu policistů prioritní pro úspěšné vedení podřízených. Patří sem odbornost, komunikace s podřízenými, schopnost sebeovládání a schopnost správně rozhodovat. (cs)
Title
  • Key areas for the profession of a police manager (en)
  • Klíčové oblasti pro výkon profese policejního manažera v Policii České republiky
  • Klíčové oblasti pro výkon profese policejního manažera v Policii České republiky (cs)
skos:prefLabel
  • Key areas for the profession of a police manager (en)
  • Klíčové oblasti pro výkon profese policejního manažera v Policii České republiky
  • Klíčové oblasti pro výkon profese policejního manažera v Policii České republiky (cs)
skos:notation
  • RIV/48135445:_____/11:#0000592!RIV12-MV0-48135445
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 207475
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/48135445:_____/11:#0000592
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • professional police manager; Police of the Czech Republic; expertise; communication skills; self-control; decision-making abilities (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • SK - Slovenská republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8A7D8FD9888E]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Vojenská reflexie
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • VI
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Jedinák, Petr
  • Čandík, Marek
issn
  • 1336-9202
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software