Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In recent years gaining in importance and popularity of tourism with tasting of traditional products and culinary specialties of farmers in certified restaurants. Article discusses the issue of regional cuisine in the Czech Republic and the related tourism in order to know the regional gastronomy. It is based on a questionnaire survey among residents of tourist regions and deals with the analysis of tourists satisfied with local gastronomy products and services in certified restaurants and also evaluation of traffic in tourist destinations. The aim of this paper was to highlight the potential use of traditional gastronomic tourism regions in tourism. (en)
- V posledních letech nabývá na významu a popularitě turismus, spojený s ochutnávkou tradičních produktů farmářů a kulinářských specialit v certifikovaných restauracích. Článek pojednává o problematice regionální gastronomie v České republice a s ní spojené turistice, za účelem poznávání regionální gastronomie. Vychází z realizovaného dotazníkového šetření mezi návštěvníky turistických regionů a zabývá se analýzou spokojenosti turistů s produkty místní gastronomie a službami v certifikovaných restauracích. Cílem příspěvku bylo poukázat na využití tradičního gastronomického potenciálu turistických regionů v cestovním ruchu.
- V posledních letech nabývá na významu a popularitě turismus, spojený s ochutnávkou tradičních produktů farmářů a kulinářských specialit v certifikovaných restauracích. Článek pojednává o problematice regionální gastronomie v České republice a s ní spojené turistice, za účelem poznávání regionální gastronomie. Vychází z realizovaného dotazníkového šetření mezi návštěvníky turistických regionů a zabývá se analýzou spokojenosti turistů s produkty místní gastronomie a službami v certifikovaných restauracích. Cílem příspěvku bylo poukázat na využití tradičního gastronomického potenciálu turistických regionů v cestovním ruchu. (cs)
|
Title
| - THE REGIONAL GASTRONOMY AS AN INSTRUMENT OF TOURISM (en)
- Regionální gastronomie jako nástroj rozvoje kulturního cestovního ruchu
- Regionální gastronomie jako nástroj rozvoje kulturního cestovního ruchu (cs)
|
skos:prefLabel
| - THE REGIONAL GASTRONOMY AS AN INSTRUMENT OF TOURISM (en)
- Regionální gastronomie jako nástroj rozvoje kulturního cestovního ruchu
- Regionální gastronomie jako nástroj rozvoje kulturního cestovního ruchu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/47813059:19520/13:#0002545!RIV14-MSM-19520___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/47813059:19520/13:#0002545
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - culinary Tourism, Czech Specials, Czech tourism, project, regional gastronomy, tourist region (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vysoká škola hotelová Praha
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |