Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The article deals with the historical development of Czech gastronomy, reveals the context of culture mix in Europe and around the world where there is an influence of eating habits and culinary features links and recipes. It presents current projects supporting regional gastronomy in the Czech Republic. Conclusion formulates the expected direction of Czech gastronomy in contemporary society. (en)
- Příspěvek se zabývá historickým vývojem české gastronomie, odhaluje souvislosti prolínání kultur v Evropě i ve světě, kdy dochází k ovlivňování stravovacích návyků a propojení kulinářských prvků a receptur. Prezentuje současné projekty, podporující regionální gastronomii v České republice. V závěru formuluje předpokládaný směr české gastronomie v současné společnosti.
- Příspěvek se zabývá historickým vývojem české gastronomie, odhaluje souvislosti prolínání kultur v Evropě i ve světě, kdy dochází k ovlivňování stravovacích návyků a propojení kulinářských prvků a receptur. Prezentuje současné projekty, podporující regionální gastronomii v České republice. V závěru formuluje předpokládaný směr české gastronomie v současné společnosti. (cs)
|
Title
| - Czech gastronomy and its development in society (en)
- Česká gastronomie a její vývoj ve společnosti
- Česká gastronomie a její vývoj ve společnosti (cs)
|
skos:prefLabel
| - Czech gastronomy and its development in society (en)
- Česká gastronomie a její vývoj ve společnosti
- Česká gastronomie a její vývoj ve společnosti (cs)
|
skos:notation
| - RIV/47813059:19520/12:#0001881!RIV13-MSM-19520___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/47813059:19520/12:#0001881
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Catering, Gastronomy, Food festival, project, regional gastronomy,eating habits (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvku Mezinárodní vědecká konference Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slezská univerzita v Opavě. Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |