About: LT Innomatec - Device for leak testing fuel tubes     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The device is designed for leak testing of various fuel tubes for the automotive industry. Testing is carried out with the Innomatec analyzer. The installation is equipped with a coding plug (connector) which allows us to determine the tested tube after connecting various LT plates for various tubes and to assign test parameters appropriate to it. Tubes are tested using a system of parallel connection, always five tubes at one time. In the case of OK test, the tubes will be released from the pneumatic clamping and printing is enabled on the printer that is part of the device. In the case of NOK test evaluation, the pneumatic clamping will not be released earlier until the operator manually cuts the tested tubes. Cutting (NOK tubes removal) is checked with an optical barrier (photocell). The equipment uses two chambers to test due to the fact of saving the operator’s time. The operator does not need to wait for the test in the test chamber but he or she can perform inserting tubes in the empty chamber. (en)
  • Zařízení je určeno pro testování těsnosti různých palivových trubek pro automobilový průmysl. Testování je prováděno analyzátorem Innomatec. Zařízení je vybaveno kódovacím konektorem, jenž umožňuje po připojení různých LT desek pro různé trubky určit testovanou trubku a přiřadit jí odpovídající testovací parametry. Trubky jsou testovány systémem paralelního zapojení, vždy pět trubek najednou. V případě testu OK, dojde k uvolnění trubek z pneumatického upínání a je povolen tisk na tiskárně, jenž je součástí zařízení. V případě vyhodnocení testu NOK, nedojde k uvolnění pneumatického upínání dříve, dokud obsluha ručně nepřestřihne testované trubky. Přestřižení (likvidace trubek NOK) je kontrolována optickou závorou. Zařízení využívá k provedení testu dvou komor z důvodu úspory času obsluhy, která nemusí čekat na provedení testu v testované komoře, ale může provádět zakládání trubek ve volné komoře.
  • Zařízení je určeno pro testování těsnosti různých palivových trubek pro automobilový průmysl. Testování je prováděno analyzátorem Innomatec. Zařízení je vybaveno kódovacím konektorem, jenž umožňuje po připojení různých LT desek pro různé trubky určit testovanou trubku a přiřadit jí odpovídající testovací parametry. Trubky jsou testovány systémem paralelního zapojení, vždy pět trubek najednou. V případě testu OK, dojde k uvolnění trubek z pneumatického upínání a je povolen tisk na tiskárně, jenž je součástí zařízení. V případě vyhodnocení testu NOK, nedojde k uvolnění pneumatického upínání dříve, dokud obsluha ručně nepřestřihne testované trubky. Přestřižení (likvidace trubek NOK) je kontrolována optickou závorou. Zařízení využívá k provedení testu dvou komor z důvodu úspory času obsluhy, která nemusí čekat na provedení testu v testované komoře, ale může provádět zakládání trubek ve volné komoře. (cs)
Title
  • LT Innomatec - Device for leak testing fuel tubes (en)
  • LT Innomatec - Zařízení pro testování těsnosti palivových trubek
  • LT Innomatec - Zařízení pro testování těsnosti palivových trubek (cs)
skos:prefLabel
  • LT Innomatec - Device for leak testing fuel tubes (en)
  • LT Innomatec - Zařízení pro testování těsnosti palivových trubek
  • LT Innomatec - Zařízení pro testování těsnosti palivových trubek (cs)
skos:notation
  • RIV/46709002:_____/13:#0000618!RIV14-MPO-46709002
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Navýšení objemu výroby na 200% oproti jedné testovací komoře.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 85538
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/46709002:_____/13:#0000618
http://linked.open...terniIdentifikace
  • TIIN001
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • machining; fuel tubes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0E2C3A79C004]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Na zařízení se testují palivové trubky různých průměrů, délek a tvarů. Půdorysný rozměr trubek max do 650 x 1250 mm. Systém pracuje s pracovním přetlakem 0,5 až 0,6 MPa. Paralelní test těsnosti pro 5 trubek současně. Dvě testovací komory. Prototyp byl vyroben pro TI Group Automotive Systems s.r.o.; IČ 47545674, číslo smlouvy 00462945, 00462944 ze dne 22.7.2013 . Odpovědná osoba p. Tichý, Nepřevázka 147, 293 01 Mladá Boleslav 1; mobil 602 166 054.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Fábera, Jaroslav
  • Klepl, Robert
  • Prýl, Stanislav
  • Bomba, Tomáš
  • Bulíř, Roman
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 24 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software