Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Nová technologie výroby tukových emulzí NUTRALIPID LCT 20% a MCT/LCT 20%, umožňující jejich uchovávání při teplotě +25°C po dobu 2 let, podobně emulze obohacené o ?-tokoferol, technické vyřešení aplikace tukových emulzí systémem NEONUTRISYST
- New technology of production of fat emulsions NUTRALIPID LCT 20% and MCT/LCT 20%, that make possible their storage at +25°C during 2 years, similarly emulsion enriched with ?-tocoferol, technical resolution of aplication of fat emulsion with system NEONU (en)
|
Title
| - Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace. (cs)
- Development of fat emulsion for parenteral nutrition and technical realization of its aplication. (en)
- Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace.
|
skos:prefLabel
| - Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace. (cs)
- Development of fat emulsion for parenteral nutrition and technical realization of its aplication. (en)
- Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace.
|
skos:notation
| - RIV/46356525:_____/03:VYVOJTE!RIV/2004/MPO/INFUS4/N
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - 2) Vytvoření nejnovější literární databáze této problematiky a na jejím základě připravovat návrhy inovací stávajících tukových emulzí a vytvořit odborný základ pro další výzkum a vývoj v této oblasti.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/46356525:_____/03:VYVOJTE
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Parenteral nutrition, fat emulsion (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - INFUSIA a.s., Hořátev, Sadská
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - 1) Odstranění konkurenční nevýhody tukových emulzí Infusie a.s.. (Nutralipidu LCT 20% a Nutralipidu MCT/LCT 20%), tj. jejich skladování v lednici při +4 až +8°C a umožnit tak jejich uchovávání při pokojové teplotě (+25°C) po dobu 2 let.
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |