About: Podpora cyklistické dopravy prostřednictvím výzkumu.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Jednalo se o příspěvek, který zazněl na konferenci %22Přínos dopravně-inženýrských činností pro zvýšení bezpečnosti silničního provozu. IX. Dopravně inženýrské dny – Mikulov 4.- 5.6.2008%22. Anotace: Součástí realizace Národní strategie je i cíl 1.4. „Posílení výzkumu, výchovy, vzdělávání a osvěty k podpoře cyklistiky“. Cílem je začlenit výzkum do celého procesu, provádět transfer zahraničních poznatků, zavést vhodná opatření do praxe, průběžně informovat o výsledcích výzkumu a podporovat vzdělávací a výchovné programy. Daný článek se pak zaměřuje na představení výzkumného projektu „Analýza potřeb budování cyklistické infrastruktury v ČR“, výzkumného záměru Udržitelná doprava – šance pro budoucnost, etapy 6.4. „Cyklistika ve městech“ a výzkumného projektu „Stanovení principů a metod rozvoje cyklistické dopravy a infrastruktury,“ který je realizován v rámci Národního programu výzkumu 2007 – 20011 MD ČR..
  • Jednalo se o příspěvek, který zazněl na konferenci %22Přínos dopravně-inženýrských činností pro zvýšení bezpečnosti silničního provozu. IX. Dopravně inženýrské dny – Mikulov 4.- 5.6.2008%22. Anotace: Součástí realizace Národní strategie je i cíl 1.4. „Posílení výzkumu, výchovy, vzdělávání a osvěty k podpoře cyklistiky“. Cílem je začlenit výzkum do celého procesu, provádět transfer zahraničních poznatků, zavést vhodná opatření do praxe, průběžně informovat o výsledcích výzkumu a podporovat vzdělávací a výchovné programy. Daný článek se pak zaměřuje na představení výzkumného projektu „Analýza potřeb budování cyklistické infrastruktury v ČR“, výzkumného záměru Udržitelná doprava – šance pro budoucnost, etapy 6.4. „Cyklistika ve městech“ a výzkumného projektu „Stanovení principů a metod rozvoje cyklistické dopravy a infrastruktury,“ který je realizován v rámci Národního programu výzkumu 2007 – 20011 MD ČR.. (cs)
  • The contribution was introduced in %22IX. Dopravně inženýrské dny – Mikulov 4.- 5.6.2008 - The Czech Government supports of cycling transport through the Cycling Strategy. Among other objectives, the Cycling Strategy set up the following specific goal: 1.4. %22Strengthen the research, education and training activities for support of bicycle use%22. The objective is to include the research into the process of bicycle transport development, to transfer the international best practices, to implement suitable measures, to inform progressively on research findings and support the related training and educational programs. The article is focused on presentation of the projects %22Analysis of needs and priorities in construction of cycling infrastructure in the Czech Republic%22, the research project called %22Sustainable transport - a chance for our future, phase 6.4. %22Cycling in urban areas%22 and the project “SONDA: Setting-up of principals and methods in development of cycling transport and its infrastructure“. (en)
Title
  • Podpora cyklistické dopravy prostřednictvím výzkumu.
  • Support of cycling through research projects (en)
  • Podpora cyklistické dopravy prostřednictvím výzkumu. (cs)
skos:prefLabel
  • Podpora cyklistické dopravy prostřednictvím výzkumu.
  • Support of cycling through research projects (en)
  • Podpora cyklistické dopravy prostřednictvím výzkumu. (cs)
skos:notation
  • RIV/44994575:_____/08:#0000600!RIV09-MD0-44994575
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(CG723-071-120), Z(MD04499457501)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 387035
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/44994575:_____/08:#0000600
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cycling; research; safety (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D8185F3922E6]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Martinek, Jaroslav
  • Galatík, Jiří
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software