About: Doprava v širších souvislostech a specifika plánování cyklistické dopravy v souvislosti s novou Dopravní politikou ČR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Workshop představoval výsledky výzkumného záměru Udržitelná doprava – šance pro budoucnost, etapy 6.1. „Cyklistika ve městech“ , který je podpořen Ministerstvem dopravy České republiky (č. MDO 4499457501). Měl dvě části. V první části je cyklistika zakomponována do širšího kontextu, neuzavírá ji jen v „mantinelech“ dopravní problematiky, či cykloturistiky, ale poukazuje i na její souvislosti s životním stylem, životním prostředím a zdravím. Tato část tak upozorňuje na tyto širší vazby, které mají napomoci k začlenění cyklistické dopravy do strategických a koncepčních materiálů a do dopravního i územního plánování. Druhá část prezentuje 21 tématických bloků, s nimiž je spojen další rozvoj cyklistické dopravy.
  • Workshop představoval výsledky výzkumného záměru Udržitelná doprava – šance pro budoucnost, etapy 6.1. „Cyklistika ve městech“ , který je podpořen Ministerstvem dopravy České republiky (č. MDO 4499457501). Měl dvě části. V první části je cyklistika zakomponována do širšího kontextu, neuzavírá ji jen v „mantinelech“ dopravní problematiky, či cykloturistiky, ale poukazuje i na její souvislosti s životním stylem, životním prostředím a zdravím. Tato část tak upozorňuje na tyto širší vazby, které mají napomoci k začlenění cyklistické dopravy do strategických a koncepčních materiálů a do dopravního i územního plánování. Druhá část prezentuje 21 tématických bloků, s nimiž je spojen další rozvoj cyklistické dopravy. (cs)
  • This seminar focuses on presentation of the results the research project %22Sustainable transport - a chance for our future, phase 6.1. %22Cycling in urban areas%22 . The seminar had two parts. The first part: If we want to confer the support of cycle transport, it is necessary to put it into a larger context, not to „close it within the borders“ of transport or cycle tourism, but to show its interfaces with our lifestyle, health and the environment. These links help to incorporate cycling within strategic and conceptional documents and into the transport and land use planning. The second part: The facts on cycling are categorised within 21 thematic sections explaining the main cycling issues and bringing the references for details publicised on the website of the Cycling Strat gy: http://www.cyklostrategie.cz/temata php which keeps the same structure of the publication. (en)
Title
  • Doprava v širších souvislostech a specifika plánování cyklistické dopravy v souvislosti s novou Dopravní politikou ČR
  • Doprava v širších souvislostech a specifika plánování cyklistické dopravy v souvislosti s novou Dopravní politikou ČR (cs)
  • Transport in a wide context and a particularity of planning cycling transport in a context with Ttransport policy (en)
skos:prefLabel
  • Doprava v širších souvislostech a specifika plánování cyklistické dopravy v souvislosti s novou Dopravní politikou ČR
  • Doprava v širších souvislostech a specifika plánování cyklistické dopravy v souvislosti s novou Dopravní politikou ČR (cs)
  • Transport in a wide context and a particularity of planning cycling transport in a context with Ttransport policy (en)
skos:notation
  • RIV/44994575:_____/07:#0000356!RIV08-MD0-44994575
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1F43E/045/210), Z(MD04499457501)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 418020
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/44994575:_____/07:#0000356
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • context, transport, cycling, strategy (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3393BC5F51C1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plíšková, Radomíra
  • Martinek, Jaroslav
  • Galatík, Jiří
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 9 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software