About: Optimized fully automated control system for precursor vapour and working gas supply into linear MW systém with plasma channels     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • řídící plně automatizovaný systém, sloužící k ovládání a programování jednotlivých kroků samotného technologického cyklu. Je integrován bezpečnostní modul pro správu zařízení s ohledem blokací a vyloučení nevhodných kombinací procesů a samotných bezpečnostních rizik plynoucích z použití procesních plynů v nevhodných koncentracích či vzájemných kombinacích. Systém umožňuje vytváření a sledování historie a databáze jednotlivých pracovních kroků a parametrů samotných technologických procesů s vazbou na dosažené výsledky a trendy. Toto jak v textovém tak grafickém formátu.
  • řídící plně automatizovaný systém, sloužící k ovládání a programování jednotlivých kroků samotného technologického cyklu. Je integrován bezpečnostní modul pro správu zařízení s ohledem blokací a vyloučení nevhodných kombinací procesů a samotných bezpečnostních rizik plynoucích z použití procesních plynů v nevhodných koncentracích či vzájemných kombinacích. Systém umožňuje vytváření a sledování historie a databáze jednotlivých pracovních kroků a parametrů samotných technologických procesů s vazbou na dosažené výsledky a trendy. Toto jak v textovém tak grafickém formátu. (cs)
  • Fully automated control system for control and programming of single steps of whole technological cycle. A safety modul for machine management with register of blocation and exlusion of inappropriate combinations of process and the very safety risks that arises from using process gases in inappropriate concentrations or mutual combinations is integrated. System allows creating and monitoring the history, database of single steps and parameters of technological processes with connection to achieved results and trends. Everything is boath in text and in graphical format. (en)
Title
  • Optimized fully automated control system for precursor vapour and working gas supply into linear MW systém with plasma channels (en)
  • Optimalizovaný řídící plně automatizovaný systém pro dodávku par prekurzorů a pracovních plynů do lineárního MW systému s plazmovými kanály
  • Optimalizovaný řídící plně automatizovaný systém pro dodávku par prekurzorů a pracovních plynů do lineárního MW systému s plazmovými kanály (cs)
skos:prefLabel
  • Optimized fully automated control system for precursor vapour and working gas supply into linear MW systém with plasma channels (en)
  • Optimalizovaný řídící plně automatizovaný systém pro dodávku par prekurzorů a pracovních plynů do lineárního MW systému s plazmovými kanály
  • Optimalizovaný řídící plně automatizovaný systém pro dodávku par prekurzorů a pracovních plynů do lineárního MW systému s plazmovými kanály (cs)
skos:notation
  • RIV/27711170:_____/13:#0000036!RIV14-TA0-27711170
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(TA01011740)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zavedením Řídícího automatizovaného systému pro dodávku par prekurzorů a pracovních plynů do lineárního MW systému s plazmovými kanály do portfolia produktové softwarové řady očekáváme devítiprocentní narůst objemu prodeje v rámci této produktové řady
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 94412
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/27711170:_____/13:#0000036
http://linked.open...terniIdentifikace
  • svcon_pm_swo_2013
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • software; handling; machine-controlled system (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [09B9350A58EE]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • systém umožňující zapálení a kontrolu plazmatického výboje, dávkování prekurzorů, průtoků plynů, MFC, řízení výkonu MW generátoru, modulace plazmy. Je integrován bezpečnostní modul pro správu zařízení s ohledem blokací a vyloučení nevhodných kombinací procesů a samotných bezpečnostních rizik plynoucích z použití procesních plynů v nevhodných koncentracích či vzájemných kombinacích. Systém umožňuje vytváření a sledování historie a databáze jednotlivých pracovních kroků a parametrů samotných technologických procesů s vazbou na dosažené výsledky a trendy. Toto jak v textovém tak grafickém formátu.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Fiala, Martin
  • Piják, Anton
  • Štěpánek, Jaroslav
  • Jakeš, Jakub
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software