About: Vliv napadení fusariem na reologii těsta pšenice     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Reologické vlastnosti těsta a pekařská kvalita jsou významně ovlivvňovány infekcí fuzáriemi. Mixografické hodnocení bylo použito pro porovnání reologických vlastností těsta z infikované a zdravé pšenice. Bylo hodnoceno 16 mixografických parametrů. Statisticky významný efekt infekce fuzáriemi byl nalezen u 8 mixografických parametrů.
  • Reologické vlastnosti těsta a pekařská kvalita jsou významně ovlivvňovány infekcí fuzáriemi. Mixografické hodnocení bylo použito pro porovnání reologických vlastností těsta z infikované a zdravé pšenice. Bylo hodnoceno 16 mixografických parametrů. Statisticky významný efekt infekce fuzáriemi byl nalezen u 8 mixografických parametrů. (cs)
  • Rheological properties of wheat dough and breadmaking quality are significantly affected by fusarium infection. Mixographic evaluation was used to compare rheological properties of dought from infected and healthy wheat grain. 16 mixographic parameters were evaluated. Results showed statistically significant effect of fusarium infection on 8 mixograph parameters. (en)
Title
  • Vliv napadení fusariem na reologii těsta pšenice
  • Impact of Fusarium infection on wheat dough rheology (en)
  • Vliv napadení fusariem na reologii těsta pšenice (cs)
skos:prefLabel
  • Vliv napadení fusariem na reologii těsta pšenice
  • Impact of Fusarium infection on wheat dough rheology (en)
  • Vliv napadení fusariem na reologii těsta pšenice (cs)
skos:notation
  • RIV/27184145:_____/07:#0000009!RIV09-MSM-27184145
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1P05OC046), P(GD521/05/H013), P(QG50076)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 458448
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/27184145:_____/07:#0000009
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Fusarium head blight; Wheat; Rheology; Mixograph; Quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7AEB7B921AE2]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Výskumný ústav rastlinnej výroby Piešťany
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Piešťany
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Nové poznatky z genetiky a šľachtenia poľnohospodárskych rastlín
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Sedláček, Tibor
  • Kocourková, Zuzana
  • Řehořová, Karla
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • SCPV Piešťany
https://schema.org/isbn
  • 9788088872658
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software